Czene Attila és Bánhidi Petra kuponokkal spórol

Czene Attila és Bánhidi Petra kuponokkal spórolA népszerű házaspár a vásárlásai során előszeretettel használ kedvezményre jogosító bónokat. Állításuk szerint egyáltalán nem verik a fogukhoz a garast, de figyelnek arra, hogy mennyit költenek.

 

Czene Attila és Bánhidi Petra, a Szombat esti láz első szériájának győztesei igyekeznek olyan tudatosan alakítani mindennapjaikat, mint amilyen következetességre volt szükség ahhoz, hogy olimpiai bajnok úszó, illetve tangó világbajnok táncos legyen belőlük. Éppen ezért mindig alaposan átgondolják azt is, hogy mikor mit, és nem utolsó sorban mennyiért vásárolnak.

„Sportolói pályafutásom során megtanultam bánni a pénzzel, hiszen amikor edzőtáborba, versenyekre utaztam, be kellett osztanom a költőpénzt. Amikor pedig Amerikában tanultam még inkább oda kellett figyelni a kiadásaimra. Az USA-ban szinte mindenki használ kuponokat a vásárlás során, hiszen az emberek örülnek, ha olcsóbban vásárolhatnak. Engem is magával ragadott ez a lehetőség, és azóta is szívesen használom, ha venni szeretnék valamit. Nagyon jó, hogy már online kuponok is vannak, amiket otthon, az interneten böngészve kiválaszthatok, kinyomtathatom, majd beválthatom ott, ahol vásárolok” – mondta Czene Attila.

A házaspár szerint Attila figyel oda jobban a pénzügyekre, de már Petra is egyre megfontoltabb a vásárlás során. Legutóbb Petra figyelt fel egy akcióra, és mivel épp biciklit szerettek volna vásárolni, örültek, hogy olcsóbban jutottak a kétkerekűhöz.

Czene Attila és Bánhidi Petra kuponokkal spórol

„Mindjárt itt a jó idő, ezért Attilával elhatároztuk, hogy többet fogunk biciklizni. Mivel azonban csak egy kerékpárunk volt, venni kellett egy másikat. Az interneten böngészve megláttam, hogy indul a tavaszi kupon akció. Egy sportáruházban már kedvezményesen juthattunk a biciklihez. A tavasz miatt hamarosan felújítom a ruhatáram, akkor is figyelni fogom, hogy a kuponok segítségével olcsóbban vásároljak” – árulta el Bánhidi Petra.