Májusban Magyarországra érkezik a High School Musical

Májusban Magyarországra érkezik a High School MusicalBátran kijelenthetjük, szinte nincs is olyan fiatal ma a földkerekségen, aki ne tudná mi az: High School Musical. A világhírű és méltán népszerű film már meghódította a tinik szívét minden kontinensen.

 

 

 

A készítők a mozi sikerén felbuzdulva határozták el, hogy az első két részből - kiválogatva a leglátványosabb jeleneteket - egy egyedülálló jégshow-feldolgozást készítenek, amelyben a High School Musical jól ismert slágereit, táncait és előadásait mutatják be jégen a filmből már jól ismert karakterek. A turné sztárjai május 7-10. között érkeznek hazánkba, hogy a Papp László Budapest Sportarénában elkápráztassák a közönséget.

Májusban Magyarországra érkezik a High School Musical

A Disney’s High School Musical: The Ice Tour a nagysikerű, három részes High School Musical című zenés-táncos film jégre komponált adaptációja és az egyetlen mód arra, hogy a korábbi két musicalt egy nagy előadásban egyszerre újra átélhessék a fanatikus Wildcat rajongók.

 

Az előadás két producere: Kenny Ortega - mindhárom High School Musical Emmy-díjas rendezője, és a Disney On Ice atyja, Kenneth Feld.

Májusban Magyarországra érkezik a High School Musical

Az alkotók személye garancia a sikerre, hiszen a showt létrehozó csapat tagjai világsztárok a maguk területén. A rendező a Tony-díjas Jeff Calhoun, az író az Emmy-díjas Peter Barsocchini, de Emmy-díjasok továbbá az előadás designerei, jelmeztervezői és koreográfusai is. A filmből már jól ismert Troy, Chad, Gabriella, Ryan, Sharpay és Taylor szereplőket világszínvonalú korcsolyások jelenítik meg, ahogy a híres East High School többi diákját is.

 

A Disney On Ice a világ legnagyobb utazó show-ja, egyszerre közel 15 előadás turnézik a világ minden részén. A High School Musical-The Ice Tour - a most hazánkba látogató Disney On Ice produkció - adatai jól mutatják hogy milyen hatalmas vállalkozásról is van szó:

Májusban Magyarországra érkezik a High School Musical

A produkció három szereposztásban, kilencvenkilenc városba látogat el a turné során. Az első csapat az Egyesült Államok nyugati partján, a második Latin-Amerikában, az Egyesült Államok keleti partján és Kanadában, míg a harmadik Európában turnézik. Összesen 97 jégtáncos szerepel az előadásokban szerte a világon. A show mögött álló nyolc tagú kreatív csapatából ötöt is (Kenny Ortega rendező és koreográfus, Peter Barsocchini író, Jeremy Railton díszlettervező, Erin „Topaz”Lareau jelmeztervező és Charles Klapow koreográfus) Emmy-díjjal - tüntettek ki, míg a rendező Jeff Calhoun Tony-díjjal büszkélkedhet.

A Disney’s High School Musical: The Ice Tour, a Feld Entertainment 28-ik jégshow produkciója, és egyben a cég eddigi leggrandiózusabb vállalkozása.