Munkába álltak a Danubius műsorvezetői

Munkába álltak a Danubius műsorvezetőiA Danubius Pirítós mai adásában Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani összebalhézott azon, hogy melyikük ért és mennyire a kétkezi munkához.

 

 

 

Feri váltig állította, hogy neki nemcsak a szája, de a keze is jár ha munkáról van szó, így kirohant a stúdióból és beállt dolgozni egy cukrászdába, ahol óriási sikert arattak mignonjai.

Munkába álltak a Danubius műsorvezetői

Természetesen ezt Vadon Jani sem hagyhatta szó nélkül, ezért átballagott a szomszédos pékségbe és pogácsát sütött, sőt egy rövid időre eladónak is beállt.

Munkába álltak a Danubius műsorvezetői

Balázs nem érzett késztetést arra, hogy megmutassa, megy neki a stúdión kívüli munka, ezért ő a Rádióból irányította az eseményeket.

Munkába álltak a Danubius műsorvezetői

"A pékségben rögtön a mélyvízbe dobtak, már a tizedik másodpercben kiszolgáltam, figyeltem nehogy odaégjenek a pogácsák, koncentráltam, hogy pontosan adjak vissza. Nem is gondoltam, hogy ez ilyen komplett tevékenység. Minden elismerésem annak, aki reggeltől estig csinálja. Egyébként tőlem tényleg nem áll távol a kétkezi munka, dolgoztam már könyvtárosként, költöztetőként, de a budapesti tejipari vállalatnál is kőkemény fizikai munkát végeztem." - mondta nevetve Vadon Jani.

Munkába álltak a Danubius műsorvezetői

"Számomra sem idegen a kétkezi munka - mondta Rákóczi Feri -  úgyhogy bár néha megremegett a kezem ahogy a kis cseresznyéket rávarázsoltam a mignonokra, de szerencsére biztosítottak arról, hogy ha a mikrofont szeretném lecserélni, akkor cukrászként bármikor megállom a helyemet."