Biszex lány keresi élete szerelmét

Tila Tequila - Biszex lány keresi élete szerelmét Újabb nagy ő-keresésnek lehet szemtanúja a hazai közönség, most azonban minden eddiginél botrányosabb formában. A Tila Tequila – Szerelem egy húzásra című műsorban figyelemmel kísérhetjük, hogyan találja meg Tila a párját hétköznaponként és szombaton az MTV műsorán.

 A leszbikus és heteroszexuális versenyzők mind ugyanannak a lánynak a kegyeiért küzdenek. A csavar pedig az, hogy a versenyzőknek a műsor elején fogalmuk sincs arról, hogy Tila bizony biszexuális.... A botrányokkal teli műsor hatalmas sikerrel futott Amerikában.

 

Tila Tequila - Biszex lány keresi élete szerelmét

 

Az új reality show Tila Tequila- Szerelem egy Húzásra hatalmas sikert aratott Amerikában, ahol Tila Tequila keresi élete szerelmét, lányok és fiúk között is egyaránt. Főszereplőnk ugyanis - biszexuális.

 

Tila Tequila - Biszex lány keresi élete szerelmét

 

A lelkes versenyzők tábora 16 leszbikus és 16 heteroszexuális pasiból lett összeválogatva, akik a műsor elején mit sem tudnak arról, hogy a nagy Ő szexuális beállítottsága bizony nem teljesen egyezik az övéikkel. A műsort botrányok sorozata övezi, több szervezet és egyház is felháborodott rajta a tengerentúlon.

 

Tila Tequila - Biszex lány keresi élete szerelmét

 

A Tila Tequila- Szerelem egy húzásra az amerikai MTV második legnézettebb műsora volt, így második szériájának forgatása már el is kezdődött az Egyesült Államokban. És hogy mi lett Tila első szériás választottjával? A hazai MTV műsorán ez is kiderül!

 

Tila Tequila - Biszex lány keresi élete szerelmét

 

Tila Tequila- Szerelem egy húzásra- minden hétköznap 21 órától az MTV műsorán!