Heccből összetört egy négymilliós autót a Dirty Dance gitárosa

Heccből összetört egy négymilliós autót a Dirty Dance gitárosa A fiúk a XV. Kerületi bontóban vettek részt egy fotózáson. Bizony rácsodálkoztak a hatalmas gépekre, ahogy a nagy autókból apró kockákat készítenek. Valószínűleg ezt a rombolást irigyelhette meg a Dirty gitárosa is Andris, aki egy magára hagyott gépre pattanva kezdett el furikázni roncsok között.

 

 

Hiába szaladtak utána a többiek, egyre jobban élvezte a dolgot, míg nem egy útjában álló kocsi megállította. A gép emelőszerkezete az ablakait kitörve szinte felöklelte a kocsit. A dermedt csendet a telep főnöke törte meg, aki közölte a vehemens zenésszel, hogy bizony egy több milliós autót tört össze, ami mellékesen az övé, és hogy várja a megoldást.

 

Heccből összetört egy négymilliós autót a Dirty Dance gitárosa

 

A fiúk már számolni kezdtek, hogy vajon mennyi koncertből fogják ezt rendezni, amikor a tulajdonos nevetve közölte, hogy ez egy bontásra váró autó volt, aminél éppen ez a munkafázis következett volna. A Dirty Dance tagjai felsóhajtottak megkönnyebbülésükben, de azért a fejmosást nem úszták meg.

 

Heccből összetört egy négymilliós autót a Dirty Dance gitárosa

 

Így remélhetőleg legközelebbi koncerten stressz nélkül, teljes felszabadultsággal játszanak, a stex, pia, szex és a rock n’ roll jegyében, ami április 17 – én lesz a dunaújvárosi Bakafogda Music Pubban./ Duna-Fitt Sportcentrum, Dunaújváros, Béke tér 3./

 

A kedzési időpont: 21:00 óra, a jegyár: 1500Ft, amiből 750Ft leiható!
Vendég: Sipos Péter (Irigy Hónalj Mirigy)