A megasztárok is rajonganak a High School Musical-ért

A megasztárok is rajonganak a High School Musical-ért A megasztárokat is elkapta a High School Musical-láz. A film harmadik részét együtt szórakozták végig annak idején a moziban, és most többen is úgy döntöttek: mindenképpen megnézik a High School Musical – Disney on Ice produkciót.

 

 

Hogy miért? Király Viktornak például a gyermekkorát idézi, Fekete Dávidot pedig sokan hasonlították a film főszereplőjéhez, Zac Ephronhoz is. Hienhez korban áll közel a tinik és fiatalok körében kultfilmmé vált musical.

 

A megasztárok is rajonganak a High School Musical-ért

 

A Disney’s High School Musical: The Ice Tour a nagysikerű High School Musical című zenés-táncos film jégre komponált adaptációja és az egyetlen mód arra, hogy a korábbi két musicalt egy nagy előadásban egyszerre újra átélhessék a fanatikus Wildcat rajongók. Korban talán Hienhez áll legközelebb a High School Musical, a tizenöt éves lány elárulta, mindhárom részt látta, és imádja.

 

A megasztárok is rajonganak a High School Musical-ért

 

“A harmadik részt a premieren láttam, a Megasztár alatt, és nagyon élveztem – áradozott Hien. – Imádtam a hangulatát, a szereplőket is nagyon tehetségesnek tartom, és az, hogy musicalfilm, még vonzóbbá tette a számomra! A főszereplő, Zac Ephron sok kislány alma – igaz, nekem nem az ideálom, de azért helyesnek tartom őt! Kíváncsi vagyok, a történet hogyan néz majd ki a jégen, úgyhogy mindenképpen megnézem majd!

 

A megasztárok is rajonganak a High School Musical-ért

 

Fekete Dávidot sokan éppen a főszereplőhöz, Zachez hasonlítják. Az énekes kedvenc műfaja pedig éppen a musical.

 

A megasztárok is rajonganak a High School Musical-ért

 

“Nagyon sok olyan levelet kaptam, hogy hasonlítok Zac Ephronra, a film főszereplőjére. Nem tudom, talán a hajam miatt – mesélte nevetve Dávid, akiről köztudott, hogy maga is rajong a musicalekért. – Szerettek volna együtt látni énekelni Széles Izával, aki viszont a lány főszereplő, Vanessa Anne Hudgens kiköpött mása. Kérték, énekeljünk duettet! Az biztos, hogy a jégen is mindenképpen megnézem majd a High School Musicalt!

 

A megasztárok is rajonganak a High School Musical-ért

 

Király Viktort gyermekkorára emlékezteti a High School Musical – Disney on Ice. New Yorkban ugyanis több hasonló előadást látott.

“Amikor kicsi voltam, és New Yorkban éltünk a szüleimmel, több hasonló előadást is láttam – nosztalgiázott 2008 év hangja. – Megnéztem például az Oroszlánkirályt, és a Kis hableányt, ezért nagyon várom a High School Musicalt is, biztosan elmegyek! A film is tetszett egyébként – nagyon pozitív a kicsengése, kedves kis musical, több ilyenre lenne szüksége a gyerekeknek – tette hozzá Viktor.

 

 

 

A High School Musical – Disney on Ice május 7 és 10 között látható a Papp László Budapest Sportarénában.