Egy éves lett a nyíregyházi Korzó Üzletház

Egy éves lett a nyíregyházi Korzó Üzletház Április 18-án lett 1 éves a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont, melynek alkalmából nagyszabású, egész napos programmal várták a nyíregyházi közönséget a belső és külső színpadon egyaránt.

 

 

Még több kép ide kattintva

 

Április 18-án lett 1 éves a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont, melynek alkalmából nagyszabású, egész napos programmal várták a nyíregyházi közönséget a belső és külső színpadon egyaránt.

 

Egy éves lett a nyíregyházi Korzó Üzletház

 

Az egy éves bevásárlóközpontban már megszokottak a rendezvények, az épület és környéke a legrangosabb városi események házigazdájává vált. Délelőtt a családoké és a gyerekeké volt a főszerep. 11 órától a Burattino Bábszínház műsora, majd a Bóbita Együttes Csodálatos állatvilág című előadása következett megzenésített és énekelt klasszikus gyerekversekkel.

 

Egy éves lett a nyíregyházi Korzó Üzletház

 

A délután egy órakor hivatalosan is köszöntötték az egybegyűlt vendégeket, Kasuba L. Szilárd konferálása mellett felvágták a hatalmas születésnapi tortát, amelyből bárki jóízűen falatozhatott. A külső színpadon ez után divatbemutatóra került sor, ahol a 2009 tavaszi-nyári trendeket mutatták be a női, férfi, valamint gyermek modellek.

 

Egy éves lett a nyíregyházi Korzó Üzletház

 

Majd a tinik nagy kedvence, az énekesnő Lola pattant a színpadra, hogy megénekeltesse rajongótáborát. Még egy divatblokk következett, ahol már a napszemüvegeken volt a fő hangsúly. Ez után következett a Megasztár döntőseinek várva várt gálaműsora. Fekete Dávid, Tóth Lüszi és Lakatos Krisztián többsör is színpadra lépett, külön külön, valamint hármasban is megénekeltették a közönséget. A rajongást mi sem tükrözi jobban, mint hogy az első pár sorban anyuka a lányával együtt, könnyes szemmel nyújtotta kezét a feltörekvő énekesek után, a plüssállatok pedig egyre csak gyűltek a színpadon.

 

Egy éves lett a nyíregyházi Korzó Üzletház

 

A megasztárosok a fellépést követően a Korzó Üzletház 2. emeletén található Rocky üzlet előtt dedikálták lemezeiket és adtak autogrammot a rajongóknak. A nap sztárvendége Fenyő Miklós, aki utoljára augusztusban, a Sóstó Fiestán adott fergeteges koncertet Nyíregyházán.

 

Egy éves lett a nyíregyházi Korzó Üzletház

 

Jelenleg nagy sikerrel megy a mozikban az életét feldolgozó Made in Hungária című film, s ezt a címet adta a szomaton bemutatott rock and roll összeállításának is, amely egészen 18 óráig tartott. A programot színesítette a lufihajtogató bohóc, az arcfestő, és a vidámpark is.

 

 

 

Kovács Tünde