Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst

Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst A népszerű rádiós fogadásból szállt szembe két rendőrkutyával. A rottweiler és a németjuhász egy percig sem kímélte Sebestyén Balázst, aki kénytelen volt tűrni az ebek harapását és hősiesen helyt állt az embertpróbáló feladatban. Balázs negyedóra alatt háromszor támadt ák meg az ebek egy kollégáinak tett megszegett ígéret miatt.

 

 

Sebestyén Balázs egy, a Danubius Pirítósban tett felelőtlen ígéretének megszegése miatt vetette magát önként a harapós rendőrkutyák elé.

 

Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst

 

„Megígértem Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak, hogy készítek nekik tejberizst, persze ezt folyamatosan halogattam. Végül három hétig vártak, majd megelégelték. Éppen a rendőrnapról beszélgettünk, amikor jött az isteni szikra. A fiúk kijelentették, hogy a megszegett ígéretemet csak akkor nézik el nekem, ha a rendőrkutyák elé vetem magam, így ezzel kiválthatom a feladatot.

 

Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst

 

Úgy döntöttem bevállom. Persze mikor Tuskó, a rottweiler állt velem szemben habzó szájjal, egy pillanatra inamba szállt a bátorságom. De győzött a kíváncsiság. Félelmetes volt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megpróbáltam, mert döbbenetes volt megtapasztalni, hogy milyen okosak, inteligensek, engedelmesek és persze mennyire erősek ezek az állatok .

 

Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst

 

Sokkal jobban kellene becsülnünk őket. - mondta Balázs, aki ugyan komoly, tíz kilós védőszerelésbe öltözve, de három kutya rohamát állta ki.

 

Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst

 

A műsorvezetőt elsőként egy szájkosaras eb támadta hátba futás közben, majd egy szájkosár nélküli németjuhász tépte le róla a védőkabátot. Végül egy rottweiler döntötte földre. A Danubius Pirítós műsorvezetője egy kisebb sérülést is szerzett a viaskodás során.

 

Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst

 

„A védőruha ugyan nagy biztonságot ad, de annyire nem vastag, mint gondoltam volna, Tuskó harapása pedig annyira erős volt, hogy a csibészkart is átharapta, így egy picit vérzett is a kezem, de egyáltalán nem sérültem meg komolyan. – tette hozzá Balázs, aki végül kiállta a bátorságpróbát.