Adatgyűjtés régiónk értékeiről

Adatgyűjtés régiónk értékeiről Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület adatgyűjtést végez Nyíregyháza 60 km-es körzetében lévő településeken, a Tudatos Vásárlók Egyesületének koordinálásában.

Várjuk jelentkezését adatbázisunkba!

Az adatgyűjtés igen sok témakörre terjed ki, és átnyúlik Hajdú-Bihar és Borsod megyébe is.

 

Adatgyűjtés régiónk értékeiről

 

Célunk hogy a lakosság minél szélesebb információt kapjon lakókörnyezete értékeiről, forrásairól, és éljen a helyi lehetőségekkel, (pl. látogasson helyi épített és természeti értékeket, vásárláskor helyi termékeket válasszon a külföldiek helyett stb.), ezzel együtt segítsük a helyi munkahelyek, gazdaságok, cégek fennmaradását, népszerűsítését.

Adatgyűjtés régiónk értékeiről

Várjuk a jelentkezőket többek között az alábbi kategóriákban:
javítóműhelyek; kézművesség (pl. műhelyek, stúdiók, boltok); egészséges étkezdék; gazdaságok (bio is); házitermékek lelőhelyei; ökoturisztikai bemutatóhelyek és szálláshelyek, különböző kölcsönzők, megújuló energiás boltok és bemutatóhelyek, életmóddal foglalkozó klubok, látogató- és oktatóközpontok, de még számos további területről történik adatgyűjtés.

A bejövő adatokból kiadvány fog készülni, illetve egy internetes adatbázis. A kiadványba ingyenesen lehet bekerülni, illetve ingyenesen fogjuk terjeszteni.

Jelentkezési határidő: június 25.

 

További információ és jelentkezés: Kolos Lívia, E-misszió Egyesület, 42/423-818, livia@e-misszio.hu