Válassza az egészséget!

Válassza az egészséget! Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület és a Bors Alapítvány a „Válassza az egészséget!” kampány keretében újra biotermék kóstolóval várja a lakosságot június 12-én 10-17 óra között a Kossuth téren, ezzel is ösztönözve a környezettudatos életmód követését.

Az EU tagállamok márciusi, hazánkra nézve pozitív döntésének köszönhetően Magyarországon továbbra is tilos a génpiszkált kukorica termesztése. Hogy miért jó ez nekünk, és mi a baj a géntechnológiai módosítással? Miért válasszuk a biogazdaságban termesztett terményeket, és miért jelent veszélyt erre nézve a GMO? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az E-misszió munkatársaitól az érdeklődők a rendezvényen, ahol megismerkedhetnek a legújabb, a GMO-kérdést feszegető Marie-Monique Robin könyvvel is, melynek címe: Monsanto szerint a világ.

 

Az egy héttel korábbi alkalomhoz hasonlóan újra lesz ökológiai lábnyom számítás és szemügyre vehetnek különböző környezet- és egészségbarát tisztító- és kozmetikai szereket is.

 

További információ: Kolos Lívia, E-misszió Egyesület, Nyíregyháza, Szabolcs u. 6. Tel/fax: 42/423-818, livia@e-misszio.hu