In memoriam Michael Jackson az MTV-n

In memoriam Michael Jackson az MTV-n Michael Jackson múlt csütörtöki halála megrázta az egész világot, hiszen olyan tehetség, mint ő, egy évszázadban csak néhány születik – nyilatkozták róla sokan az elmúlt napokban. Jackora, ahogyan mindenki hívta, az MTV méltón emlékezik: olyan műsorokat tűz képernyőre, amelyek  zenei zsenialitását mutatják be.

A hazai MTV és a VIVA is megváltoztatta műsorrendjét pénteken, amikor kiderült: Michael Jackson elhunyt los angelesi otthonában. A pop királyának tiszteletére az elmúlt hétvégén videoklipjeit láthatták a hazai nézők, Michael Jacksonra emlékezünk címmel, valamint a Michael Jackson – felejthetetlen pillanatok című műsor is képernyőre került már.

 

Az MTV azonban tovább emlékezik, hiszen arról az In memoriam Michael Jackson az MTV-nelőadóról van szó, aki meghatározó egyéniség a csatorna életében is. Kedden Michael All Time Top 40 videoklipjét sugározza a hazai Music Televison, szerdán pedig a Michael Jackson: Az ünnepelt sztár című műsor kerül képernyőre.

 

Adásidőpontok:

 

Kedd, 17.25-21.00

Szerda, 20.05-21.00

  

 

Thriller, Bad, Billie Jean, Who is it, You are not alone, Man in the mirror, Remember the time – órákon át sorolhatnánk azokat a dalokat, amelyeket neki köszönhet a világ és amelyekhez milliók emlékei fűződnek. Zenéjével egy egész világot tett boldoggá, albumai több tízmillió példányban keltek el világszerte, óriási rajongótábor és szeretet vette körül és övezi most is. 

 

Ő volt Michael Jackson, a popzene mindenkori legnagyobb ikonja. Jacko múlt csütörtökön hunyt el, az első hírek szerint szívrohamban, ám halálának körülményei nem tisztázottak. 50 éves volt, 13 Grammy díjjal a háta mögött éppen a nagy visszatérést tervezte. 50 fellépésből álló londoni koncertsorozatra készült, amely júliusban kezdődött volna. Michael Jackson nincs többé.

 

Michael halála óriási veszteség világszerte. Hihetetlen előadó volt, egy zenei zseni, aki rajongók generációit bűvölte el. Kulturális és földrajzi határokat ledöntve igazi művészi szintre emelte videoklipjeit,a melyek elszakíthatatlanul kötődnek az MTV-hez. Zenéje örökké élni fog és mindig elbűvöl bennünket.