Licitáljon a dedikált Forma 1-es francia pezsgőre

Mától egy hétig bárki licitálhat online a Forma 1 hivatalos pezsgőjére, a G.H. Mumm-ra, amelyet a 2008-as magyar futam dobogósai dedikáltak Mától egy hétig bárki licitálhat online a Forma 1 hivatalos pezsgőjére, a G.H. Mumm-ra, amelyet a 2008-as magyar futam dobogósai dedikáltak  

Átérezné a bajnoki cím megnyerésének hangulatát? Ezt most akár otthon, barátok körében is megteheti! Mától egy hétig a www.mumm.hu oldalon bárki licitálhat, aki szívesen fogyasztaná el győzedelmi hangulatban a legendás G.H. Mumm champagne-t, vagy akár relikviaként szeretné megőrizni. A tavalyi budapesti futam dobogósainak aláírásával ellátott francia pezsgő, ami közel egy évtizede a Forma 1 hivatalos itala extra méretű: 3 literes (jeroboam). A licitálás az üvegre 50.000 forinttól indul, és a francia pezsgő forgalmazója, a Pernod Ricard Hungary nagy érdeklődésre számít, így akár több százezer forintért is elkelhet.

 

Licitáljon a dedikált Forma 1-es francia pezsgőre

 

 

A nagy múltú G.H. Mumm Cordon Rouge 2000 óta a Forma 1-es nagydíjak hivatalos pezsgője. Minden futamon a dobogósok egy-egy palack 3 literes G.H. Mumm Cordon Rouge champagne-t locsolnak a győzelem örömére. Az idei magyar nagydíj alkalmával a G.H. Mumm forgalmazója a Pernod Ricard Hungary egy jótékonysági árverést hirdet, amelyen egy egyedi 3 literes palack, cimkéjén a 2008-as magyar nagydíj dobogósainak aláírásával talál gazdára.

A Pernod Ricard világszerte a felelős és mértékletes alkoholfogyasztásért folytatott kampány egyik élharcosa. A cég számára kiemelt fontosságú, hogy az alkoholos italok élvezete soha nem párosulhat gépjárművezetéssel. Ezen törekvések szellemében a Heikki Kovalainen, Kimi Räikkönen és Timo Glock által dedikált palack árverezésén befolyt összegből a Global Road Safety Partnership nemzetközi egyesületet támogatják. Ez a non-profit szervezet segíti, kiegészíti az adott országok kormányzati munkáját a közlekedésbiztonság javítása érdekében.

Az árverést a francia márka nagykövete, Thomas Lignier hirdette meg, a Hungaroring Fest keretein belül. A fesztivál a Budai Várban kerül megrendezésre, július 23-tól 26-ig, amelyet bárki meglátogathat. A G.H. Mumm azon kívül, hogy a Hungaroring Fest VIP szektorának támogatója, a fesztiválon mindenki számára megkóstolható.