Egyre több a közúti baleset megyénkben

Egyre több a közúti baleset megyénkben A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr Főkapitányság jelentése szerint, több közúti baleset történt az elmúlt napokban azért, mert a  járművezetők nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel  közlekedtek.

Szombaton éjjel Tiszaszalka belterületén egy kanyart követően veszette el uralmát kocsija felett egy férfi, majd az útról lesodródva kerítésnek  és fának csapódott. A könnyű sérülést szenvedett sofőrnél ittasságot is  jelzett a szonda, ezért külön eljárás indult. Vasárnap délelőtt a 471-es  főúton Nyírbogát közelében a vizes úttesten csúszott meg egy autó, majd  az út széli árokban fatuskónak ütközött és megpördült.

A vezető könnyen  sérült.

 

Nem sokkal később Nyírgyulaj közelében csúszott meg az esőtől  síkos úttesten egy kocsi. Az út mellett felborult jármű kigyulladt és  teljesen kiégett. Vezetője még időben ki tudott szállni, így könnyű  sérülésekkel megúszta.

 

Koradélután Pátyod község belterületén egy  külföldi rendszámú személygépkocsi vezetője hagyta figyelmen kívül a 30  km/h sebességkorlátozást. Az autó egy vízelvezető árokba csapódott, a  járművet vezető nő súlyosan megsérült.

 

A 3612-es úton Kisfástanya és  Tamásbokor között egy erős jobbkanyarban csúszott meg a vizes úttesten  egy autó, majd fának csapódva állt meg. Ketten súlyosan megsérültek.