Hőszigetelt műanyag ablak, műanyag nyílászáró az energia-megtakarítás jegyében

Nyíregyháza nyílászáró, ablak, műanyag nyílászáróIngyenes felmérés, árajánlat készítés ablakra, ajtóra, és szaktanácsadás. Használja ki díjmentes szolgáltatásainkat! A www.ablakep.hu saját gyártású nyílászárókat forgalmaz az ország számos pontján. A kíváló minőségű ajtókat, ablakokat nyíregyházi üzemükben állítja elő.

Az Ablak Origo által gyártott és forgalmazott nyílászárókra 3 év általános garanciát vállal, a műanyag profilra egyedülálló módon 10 év garanciát.

 

műanyag ablak, nyílászáró

A műanyag nyílászáró

A műanyag nyílászárók anyaga nagy keménységű PVC, amelyben különböző típusú acél merevítések vannak beépítve. A nyílászáró profilok ún. légkamrákból állnak, amelyek a hőszigetelő képesség fokozó elemei, szerepük, a levegő "réteges megtartása". A termékek több légkamrás kialakítással készülhetnek. A légkamrák számával nő a profilvastagság is, amely lekerekített élekkel kellemes, erőteljes megjelenést kölcsönöz a nyílászárónak.

Napjaink közkedvelt termékei, hiszen magas hő- és hangszigetelő tulajdonságokat érhetünk el, könnyen tisztántartható, kedvező árai vonzóvá teszik. Az alaptermékek fehér színben készülnek, de van lehetőség színes profilkialakításra is. Egyedi elképzelések megvalósítására is kiválóan alkalmas. További kiemelkedő előnye a műanyag nyílászáróknak a magas kopás és karcállóság és az UV sugárzás elleni stabilitás. Az általunk forgalmazott nyílászárók 5 kamrás kialakítás otthonában optimális hőszigetelést és kellemes csendet biztosít. A modern, betörésbiztos ablaktechnika megóvja otthonát a hívatlan látogatóktól és magas szintű biztonságot nyújt.

 

A műanyag nyílászáró – Színek

műanyag ablak, nyílászáró     műanyag ablak, nyílászáró
 

A nyílászárók alapesetben fehérek, de lehetőség van mahagóni, aranytölgy, és egyéb faerezett színes nyílászárok legyártására is. Gyártó partnerünk (www.ablakep.hu) a minőséget a szakszerű gyártástechnológiával, mi pedig a szakszerű beépítéssel garantáljuk. Az általunk forgalmazott nyílászárókra akár 10 év garanciát is vállalunk.

Az ablakok főbb előnyei:
Könnyen tisztán tartható
Nem kell festeni
Kiváló hő és hangszigetelés
Nagy biztonság

Műanyag bejárati ajtó

műanyag ajtó, nyílászáró   műanyag nyílászáró, ajtó - ablak   ajtó ablak

Bejárati ajtóinkon a műanyag nyílászárókra jellemző jó tulajdonságok (lásd: műanyag ablakok) mellett, nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra. Műanyag ajtóink erős pántolással és több ponton záródó vasalatokkal készülnek. Esztétikus kivitelű panelbetétektől, az üveges osztós kivitelektől szinte bármilyen elképzelés kivitelezhető egyszárnyú és kétszárnyú kivitelben egyaránt.

Műanyag bejárati ajtó főbb előnyök:
Biztonság
Esztétika
Kiváló hő és hangszigetelés
Egyedi kivitel
Erről és többi termékünkről érdeklődjön bemutatótermeinkben

Fa ablakok, erkély- és bejárati ajtók

Az általunk forgalmazott fa nyílászárók, hossztoldott, rétegragasztott kivitelben készülnek, Borovi fenyő alapanyagból.
Az alaptermékek natúr kivitelben készülnek, de van lehetőség színes felületkezelt termékek rendelésére is. Az alapkivitelen kívül kazettás kialakításra is van mód.

Fa nyílászáró főbb előnyök:
Természetes anyag
Kiváló hő és hangszigetelés
Nagy biztonság
Erről és többi termékünkről érdeklődjön bemutatótermeinkben

Tetőtéri ablakok

Praktikus megoldás az üres padlástér otthonná alakításához. Mire van még szükség egy otthon megalkotásához?

Természetes fényre.

Az Ablak-Origo által forgalmazott VELUX tetősík ablakok, hosszú évekre nyújt megoldást egy praktikus és lakhatóbb lakókörnyezet kialakításához. A nyílászáró piacon piacvezetőnek mondható termék, folyamatos fejlesztésnek és minőségének köszönheti népszerűségét. Termékcsalád kombinálható és különféle árnyékolástechnológiával és ellátható.
Minőség, formavilág és sok-sok fény, ez a Velux tetőablak rendszer.
Erről és többi termékünkről érdeklődjön bemutatótermeinkben

Ingyenes felmérés, árajánlat készítés ablakra, ajtóra, és szaktanácsadás

Miért fizetne többet mint amennyit tényleg kell?
Használja ki díjmentes szolgáltatásainkat!

Mi tudjuk, hogy a nyílászáró kiválasztása mindig nehéz döntés, hiszen jelentős kiadásról van szó.
Épp ezért gondoljtuk úgy, hogy a tanácsadást, felmérést és ajánlat készítést minden esetben díjmentessen végezzük!
 

Nyílászáró forgalmazás

Saját gyártású nyílászáróinkat forgalmazzuk az ország számos pontján. A kíváló minőségű ajtókat, ablakokat nyíregyházi üzemünkben állítjuk elő, az egyedi igényeknek megfelelően, szigorú minőségbiztosítás mellett.

Nyílászáró beépítés

Az egyedi igények szerint legyártott ablakot vagy ajtót tapasztalt szakembereink építik be. A nyílászáró beépítésének időtartama függ a helyszín adottságaitól, átlagosan napi 8-15 ablak beszerelését tudjuk garantálni.

Ajtó, ablak karbantartás

Az általunk gyártott és forgalmazott nyílászárókra 3 év általános garanciát vállaunk. Fontos kiemelni, hogy a műanyag profilra egyedülálló módon 10 év, üvegezésre és vasalatra 5 év garanciát vállalunk.
 

Homlokzati díszek

Üssön két legyet egy csapásra! Öltöztesse fel házát a nyílászáró cserével együtt, egyedi homlokzati díszeinkkel, melyek tartós és üde színfoltjai lesznek környezetének.
Még több információ a homlokzati díszekről >>

Káva javítás

Az Ablak-Origo a nyílászárók cseréjével járó kellemetlen nyomokat azonnal, a helyszínen javítani tudja, a saját fejlesztésű technológiánknak köszönhetően.
Még több infórmáció a káva javításról >>

Nyílászáró vásárlás, lépésekben.

Mit, miért, hogyan?
A mai kor emberének rendelkezésére álló ablak vagy ajtó minősége, lehetővé teszi, hogy lakhelyünk energetikai szempontból kiváló minőséget képviseljen. De vigyázat ezen kívül sok más tényezőt is meg kell vizsgálnunk amikor nyílászárót vásárolunk!

Az első tényező a nyílászárók beépítésének helyszíne (családi ház, társasház, új építés, felújítás). Ez Ön számára természetes, de a kivitelezés munkadíjának szempontjából ez fontos tényező.

A második tényező a nyílászáró alapanyaga. Műanyag nyílászárók esetében két fontos szempont létezik, az egyik hogy milyen hőszigetelési értékű műanyag profilból készült (a több légkamrás profil nem mindig jobb hőszigetelésű), a másik, hogy milyen hőszigetelési értékű üveggel gyártják (Vigyázat! Az argon gáz töltésű üvegekből pár év alatt a gáz elillan, ezzel rontva az üveg hőszigetelését). A légkamrák számának növekedésével a nyílászáró hőszigetelési értéke nő, így egy 5 légkamrás profil jobban szigetel, mint egy 3 légkamrás. A hőszigetelt üvegek esetében, a hőszigetelési érték (U) 2,7 és 0,8 W/m2k között lehetséges. Ez az érték minél alacsonyabb annál jobb szigetelést képvisel ( egy 38 cm-es téglafal hőszigetelési értéke 1,03 W/m2k).

Az Ablak-Origo által forgalmazott műanyag nyílászárók minimum 5 légkamrás profilból és U= 1,4 W/m2k hőszigetelési értékű üveggel készülnek.
 

A harmadik tényező a kialakítási és nyitási módok. Ezek alapján kell eldönteni, hogy az ablak egyszárnyú, kétszárnyú, nyíló, bukó, nyíló-bukó, fixen üvegezet vagy hogy kívülről nyitható-e. Itt kel figyelembe venni a lakás szellőztethetőségét, a fényviszonyokat esetleg a költözésnél szükséges nyílásméreteket.

A negyedik tényező az egyéb kiegészítők, mint: redőnyök, reluxák, rovarhálók, biztonsági üvegek és vasalatok. Ezen termékek alkalmazását a nyílászárók gyártásánál szem előtt kell tartani, mivel így ezek jobban működnek és esztétikusabbak. Nem utolsó szempont az sem, hogy az ilyen termékek alkalmazása a néhány esetben a nyílászáró árát is megemelheti.
 

Az ötödik tényező a garancia. Az Ön érdekében a gyártók garanciát vállalnak termékeikre különböző feltételekkel, de legalább a törvényben előírt 1 évet. Az Ablak-Origo nyílászáróira 5-10 év garanciát vállalunk.
 

A hatodik tényező a szolgáltatások. Ez alatt értendő: felmérés, tervezés, beépítés, karbantartás, szállítás és határideje. Mindenféleképen érdeklődjön ezek után mert, a különböző gyártók különböző szolgáltatásokat biztosítanak.
 

A hetedik tényező az ár. Mérlegelendő szempont hogy a minőség és az ár aránya megfelel-e az Ön elvárásainak. Fontos figyelembe venni, hogy a hasonló árak mögött, milyen minőség és szolgáltatás áll.
 

Ha további segítségre vagy információra lenne szüksége, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!
Ablak-Origo ügyfélszolgálat

További praktikus tippek és tanácsok
Párás nyílászáró - mit tegyek?
Drága a fűtés - hogyan spóroljak?
Fa vagy műanyag - melyiket válasszam?

ablak, ajtó, műanyag nyílászáró

Ablak bemutatótermek

Ablak-Épmű - Online Menedzser