Félidőhöz érkezett az őszi Bringázz a Munkába kampány

Bringázz a munkába - Nyíregyháza Eddig összesen 935 ezer letekert kilométer gyűlt össze, amivel megspóroltuk 173 tonna szén-dioxid kibocsátását és 19 millió forint benzinpénzt. Ez csodálatos eredmény, hajrá, október 16-ig még sokkal többet is elérhetünk! 

 

* Bringával jársz munkába és ez nem akadályoz meg abban, hogy elegáns legyél? Itt a lehetőség, hogy megmutasd magad, sőt, még ajándékot is nyerhetsz! Tavaszhoz hasonlóan most is meghirdetjük a Bringázz szoknyában/öltönyben fotópályázatot. Nemcsak indulhatsz, de eldöntheted, ki legyen a legjobb!

* Vonatozol és bringázol? A MÁV fotópályázatán nevezhetsz fotóddal!

* 5360 cég 8320 csapata van versenyben. Mutasd meg másoknak, milyen egy igazi bringás cég, vagy ki a példaképed, aki sokat jelent neked, ha bringázásról van szó. Az iparági versenybe pedig továbbra is lehet jelentkezni, várjuk a Te cégedet is!

 

Október 16-ig még van lehetőség a 7 alkalom teljesítésére, sőt, nem késő beszervezni új embereket, ezzel javítva a cég helyezését.
Bringázz és hívj másokat is!

Mindezekről részletesen: http://bringazzmunkaba.hu

 

A „Bringázz a Munkába” (BaM) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg az európai Lifecycle projekt és a Kerékpáros
Magyarország Program keretében az Európai Unió támogatásával, valamint a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium, mint kampány
kezdeményezője, a szerzői jogok tulajdonosa hozzájárulásával.