Zöld út Nyíregyházán az ingyenes H1N1 védőoltás akciónak

ingyenes H1N1 védőoltás akció  Mégis lesz ingyenes H1N1 védőoltás Nyíregyházán. Az ÁNTSZ Kistérségi Tisztifőorvosa engedélyezte az új típusú influenza elleni védőoltások beadását.

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület 2009. november 21-ei közleménye
 
 
A mai nap reggelén arról informáltunk mindenkit, hogy az ÁNTSZ Kistérségi Tisztifőorvosa letiltotta egyesületünk ingyenes védőoltás akciónkat. Mivel nyitottak voltunk a kompromisszumos megoldás keresésére, ezért Dr. Magyar Veronika telefonon megkereste egyesületünket, s tisztázásra került több benne felmerült kérdés. A megfelelő megoldás megtalálása így már zöld utat adott a védőoltások beadásához, engedélyezte azt.

Ami érinti a jelentkezőket a védőoltásokhoz való jutás tekintetében, hogy az egyesület székhelyén, Nyíregyházán a Belső körút 31. szám alatt egy előzetes adategyeztetést kell végezni a jelentkezőkkel, akiknek ezután az arra a célra kijelölt rendelőbe kell átfáradniuk. A rendelő címét és elérhetőségét a jelentkezők a regisztráció után az egyesülettől kapják meg.
 
 

ingyenes H1N1 védőoltás akció Nyíregyházán

 
 
Örülünk, és üdvözöljük, hogy az ÁNTSZ tisztségviselője szintén érzi súlyát annak, hogy a védőoltások széleskörű beadásának elősegítése fontos és a mi egyesületünk jószándékú akciója sikeresen egymásra talált.
 
Stankóczi László sk.
egyesület elnöke
Nyíregyháza, 2009. november 21.
Elérhetőségeink:
Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület
4400 Nyíregyháza, Belső körút 31. sz.
Telefon: 20/365-8767
E-mail: egymasert@egymasert.com 
WEB: http://www.egymasert.com