A Nyíregyházi Állatpark nem alszik téli álmot

A Nyíregyházi Állatpark nem alszik téli álmotA téli hónapokban is maradandó élményt nyújt az Állatpark. Mivel az intézmény egész évben várja látogatói, ebben az évszakban is érdemes kilátogatni Sóstóra. A Park lakóinak zöme ekkor is a szabadban van, ám emellett fedett létesítmények is kellemes kikapcsolódást nyújtanak.

A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatódik a családi program sorozat:

 

 

2009 december 22-én kedden megrendezésre kerül a madárkarácsony. A rendezvényen lehet majd madárkalácsot készíteni, valamint madárbarát karácsonyfát díszíteni.

Vendégeink a felállított madáretetőknek köszönhetően bepillantást nyerhetnek az állatpark területén élő vadmadarak életébe is, s a gyakorlati tanácsok mellett madárvédelmi bemutató színesíti a programot.

 

A Nyíregyházi Állatpark nem alszik téli álmot

 

S hogy ne csak madárvendégeinknek, de a rendezvényen résztvevőket is megajándékozzuk, ezen a napon a belépőjegy ára minden látogató számára csak 200 Ft-ba kerül!

 

A program 2009. december 22-én kedden 11.00-kor kezdődik és 15.00-ig tart. Helyszín: a park szállodája, a Hotel Dzsungel (belépés a főbejáraton keresztül). Az állatparki belépőjegy felmutatásával a rendezvényen való részvétel ingyenes!