Secondary menu


Kiemelt cikkek

Kutyakiállítást rendeznek Nyíregyházán

A TESE (Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete) Országos  CAC-Kutyakiállítást rendez minden fajta részére (Fajtanélküli, El nem ismert és Hobbi Kategória is!) Nyíregyházán 2018. április 22 - én, vasárnap a Guido Lovasparkban.

Rekordkísérletre készülnek a nyíregyházi menhelyen

Az Állatbarát Alapítvány 2018.április 8-án, vasárnap rekordot szeretne dönteni - már ami a kutyák sétáltatását illeti. 10-15 óra között várnak minden állatbarátot a Csatorna u. 2.szám alatti menhelyen. Szép időt jósolnak, döntsük meg a korábbi rekordot!

Fülöp kutya megkínzói súlyosabb büntetést kaptak másodfokon

A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2018. április 6-án 8-8 hónap börtönbüntetésre súlyosbította a B. A. és társa vádlottakkal szemben állatkínzás bűntette miatt elsőfokon kiszabott 4-4 hónap fogházbüntetést. Az elsőfokú ítéletet egyebekben helybenhagyta a másodfokú bíróság.

Megjelent a Képmás Zenekar harmadik klipje

A klip ötlete egy baráti borozgatás alkalmával merült fel, és már régóta tervezgették.  Ez lírai, szerelmes dal, amelynek képeit Nyíregyházán és Bodrogkeresztúron forgatták, Kondás Kristóf a rendező segédletével. Újabb mérföldkőhöz érkezett a nyíregyházi Képmás zenekar pályafutása, hiszen bemutatták legújabb videóklipjüket, amely a MINDEN MIT ELLOPTÁL című dalból készült.

Csillagvirág-számlálás a Sóstói erdőben

Sokadik nekifutásra végre tényleg beköszöntött a tavasz. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a nyíregyházi Sóstói-erdőben újra nyílik védett növényritkaságunk, a ligeti csillagvirág. 2018. április 2-án, húsvét hétfőn 15:00-kor az E-misszió Egyesület ismét várja az erdő barátait a csillagvirág állomány megszámlálására. Találkozó a Tölgyes Csárda előtt, ahonnan gyalog közelítik meg a csillagvirág lelőhelyét.

Piacok húsvéti nyitva tartása és parkolási rend Nyíregyházán

A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlókat, hogy a Búza téri Piaccsarnok, valamint az Örökösföldi piac március 30-án (péntek) és 31-én (szombat) nyitva tart, április 1-én ( vasárnap) és 2-án (hétfő) ZÁRVA lesz.
 


Galériák

Don Carlos a nyíregyházi színházban

Don Carlos a nyíregyházi színházban A Móricz Zsigmond Színházban 2018. március 10-én szombaton a Nagyszínpadon mutatták be Szabó Máté rendezésében Friedrich Schiller DON CARLOS című drámáját.

Egészségügyi szűrések a NyírPlázában

Egészségügyi szűrések a NyírPlázában A Vese Világnapja jegyében március 9-én Egészségnapot rendeztek Nyíreyázán. A NyírPlázában megrendezett eseményen résztvevő szervezetek segítségével megmérhettük vérnyomásunkat, vércukorszintünket, testzsírunk mértékét, tüdőnk teljesítményét, C-vitaminszintünket is.

Felfüggesztve - Perme fotókiállítása

Felfüggesztve - Perme fotókiállítása Dohos Ferenc, vagy ahogy a legtöbben ismerik Nyíregyházán, PERME első fotókiállítása nyílt meg 2018. január 25-én a Mustárházban. Perme évtizedek óta amatőr fotósként örökíti meg Nyíregyháza és környéke eseményeit, követi a város fejlődését. 2005 óta blogot vezet Perme Képeskönyve címmel, ahol több ezer fotóval színesíti írásait. A "Felfüggesztve" című tárlat még egy hónapig lesz megtekinthető!

Űrbéli LEGO építés Nyíregyházán

Űrbéli LEGO építés Nyíregyházán Mintegy 400 diák vett részt azon a közösségi programon, amelyet a nyíregyházi LEGO gyár szervezésében, a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban működő tekerd! csoport részvételével rendeztek meg szerdán Build the Space címmel. A gyerekek nem csak feladatokat oldottak meg és játszottak a nap során, hanem mindeközben az űrkutatással kapcsolatos ismereteiket is gyarapíthatták.

DIÓTÖRŐ HERCEG a nyíregyházi színházban

DIÓTÖRŐ HERCEG a nyíregyházi színházban 2017. október 13-án mutatták be Olt Tamás rendezésében a Diótörő herceg című mesejátékot a Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpadán.

Sherlock Holmes - A sátán kutyája

Sherlock Holmes - A sátán kutyája előadás 2017. szeptember 9-én (szombat) nagy sikerrel mutatták be a Sherlock Holmes A sátán kutyája című darabot a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II Az Állatbarát Alapítvány január havi második gazdikeresője. Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

 

 

 

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Ariel: 2007. decemberében született keverék szuka kutya Nagyon kedves, barátságos, aranyos kutyus. Kölykeivel együtt került be hozzánk, nekik sikerült már gazdát találnunk. Ariel kis termete miatt akár panel lakásban is tartható, gyerekek és idősek mellé egyaránt ajánljuk.
 
 
 
 
 Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Apacs:2007. októberében született keverék kan kutya Nagyon barátságos kutyus. Egy kicsit félénk, de könnyen föloldódik. Szerető gazdit keresünk neki.
 
 
 
 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II

Bekő: 2008. szeptemberében született mudi keverék kan kutya Nagyon kedves kutyus, aki barátságos és játékos. Olyan családi ház kertjébe ajánljuk, ahol nem tartanak baromfit, mert előszeretettel megkergeti őket.

 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Bundás: 2000. szeptemberében született németjuhász keverék kan kutya Előző gazdája azért hozta be hozzánk, mert a kutyus fél a villámlástól. Egyébként nagyon barátságos, gyerek szerető, jókedvű kutya, kertes házba ajánljuk.
 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Frédi: 2008. májusában született terrier keverék kan kutya Aranyos, barátságos, játékos nagy mackó. Mozgás igénye miatt kertes házba ajánljuk.
 
 
 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II

Félix: 2008. októberében született keverék kan kutya Nagyon jó fej kutya. Emberekkel, állatokkal egyaránt jól kijön. Játékos, barátságos, könnyen ismerkedő.

 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Matyi: 2008. januárjában született terrier keverék kan kutya  Nagyon játékos, barátságos, kedves kutyus, aki könnyen alakít ki új kapcsolatokat.
 
 
 
 

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Mocsi: 2003. augusztusában született kaukázusi keverék kan kutya Barátságos és aranyos, mindezek mellett kiváló jelző kutya is.
 
 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II

Ördög :2007. szeptemberében született terrier keverék kan kutya Ördög nyugodt, kiegyensúlyozott, kissé zárkózott. Olyan gazdinak ajánljuk, aki sok időt tudna vele tölteni.

 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Panni: 2008. szeptemberében született szuka kutya Kedves, barátságos kutyus, aki szeret játszani, sétálni.
 
 
 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Pelyhecske: 2009. decemberében született keverék szuka kölyökkutya Nagyon aranyos, játékos, mozgékony kölyökkutya, akinek szerető gazdit keresünk.
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II

Bolyhocska: 2009. decemberében született keverék kan kölyökkutya Imádnivaló kis kölyök mackó, aki nagyon játékos, barátságos, jókedvű.

 
 
 
 

 

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Zoli: 2007.januárban született tacskó kutya Zoli kicsit félénk, de nagyon barátságos, aranyos, ápolt, jó kiállású kutyus, aki szereti a gyerekeket. Akár lakásban is tartható mérete, nyugodtsága, szobatisztasága miatt. Időseknek is kiváló társ lehet. 
 
 
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II
Zsuzsi: 2008. augusztusában született tacskó keverék szuka kutya Kicsit félénk, de barátságos kutya.
 
 
 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - január II

Dézi: 2009. októberében született tacskó keverék szuka kutya Aranyos, barátságos, játékos kutyus, akit gyerekek és idősek mellé is ajánlunk. Akár lakásban is tartható.

 
 
 
 
 

 

 

Main menu

story | by Dr. Radut