Körözési felhívás - Éles lőfegyverek a kábítószeres férfi lakásán

Körözési felhívás - Éles lőfegyverek a kábítószeres férfi lakásán A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószerrel, valamint lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés megalapozott gyanújával országos körözést adott ki a 35 éves H. Z., alias Kocka ellen. (Frissítve, a körözöttet Február 11-én délelőtt elfogták.)

(Frissítve:)Február 11-én délelőtt a rendőrök Budapesten elfogták azt a 35 éves ajaki férfit, akit lőfegyverrel, lőszerrel és kábítószerrel visszaélés miatt körözött a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

 

 
a Jonatán akcióosztály képe, a férfi korábbi elfogásakor
készült

 


 

A gyanúsítottat péntek éjjel Nyíregyháza környékén már elfogta a Bevetési Szolgálat Jonatán akcióosztálya. Kocsijában 21,4 gramm amfetamin-származékot találtak, valamint előkerült egy kibiztosított gázpisztoly és egy kés is.

A férfi akkor még szabadlábon védekezhetett, ám a távollétében budapesti lakásán hétfőn tartott házkutatáskor éles lőfegyvereket, lőszert és különféle szúró-vágó eszközöket találtak.

A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó gyanúsított ellen február 9-én elfogatóparancsot bocsátott ki a Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

A keresett férfi H. Z., beceneve Kocka, kb. 175 cm magas, erős testalkatú.

Kérjük, hogy aki tud tartózkodási helyéről, azonnal hívja a 107-es vagy 112-es rendőrségi számot!

 

 

 

Kedves olvasóink. Ennél a cikknél a hozzászólási lehetőséget megszüntettünk.