Nagykálló csapata a Regionális Röplabda Bajnokságon

Nagykálló csapata a Regionális Röplabda BajnokságonA NARE (Nagykállói röplabda egyesület) a Regionális bajnokság következő fordulójában, február 27-én 10 órától Nagykállóban a Városi Sportcsarnokban játszik. A rendezvényen részt vesznek Berettyóújfalu, Debrecen és Kunhegyes csapatai is, ahol ügyességi programok és tombolasorsolás várja az érdeklődőket.

 

A NARE (Nagykállói röplabda egyesület) a 2008/2009 es megyei röplabda bajnokságon első alkalommal vett részt és az előkelő 3. helyen végzett. A 2009. évi nyári szezon beköszöntével az edzések a strandon folytatódtak.
 
 
A nagyobb mérethez kattintson a képre
A korábbi évek hagyományaira építkezve tavaly a NARE vette át a nyári strandröplabda fesztivál rendezését. Viszont e rendezvény nem csak a strandröplabdáról szólt. Kulturális és gyermekprogramok lebonyolításával sok érdeklődőt vonzott a csapat köré.
 
2009 szeptemberétől megkezdték a megyei bajnokság új idényére való felkészülést a teremben. Jelenleg a csapat a 2009/2010 es megyei bajnokság első helyét foglalja el, veretlenül. 2009 novemberében meghívást kapott a csapat a Regionális bajnokságban való szereplésre, melyben volt és jelenlegi NBII. – es csapatok is játszanak (pl: Kunhegyes, Debrecen, Berettyóújfalu).. A legközelebbi forduló február 27-én 10 órától Nagykállóban a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.
 
Ennek a rendezvénynek az elsődleges célja a röplabda népszerűsítése. A meccseken kívül pom-pom lányokkal, ügyességi feladatokkal és tombolával szórakoztatják a nézőket.
 
A belépés ingyenes.
 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunak!