Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője Az Állatbarát Alapítvány március havi gazdikeresője. Minden örökbe fogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője  Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője
Gazdit keresnek a képen látható 3 hónapos, barátságos, emberszerető, közepes termetű kan kiskutyák.
Érdeklődni: 30/938 9558-as telefonszámon lehet.

 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője
Bütyök: Kisvárdán kóborolt ez a 1,5 éves gyönyörű, barátságos, de nagyon vékony fajtatiszta magyar vizsla kan kutyus. Egyelőre eredeti gazdája jelentkezését várjuk.
Érdeklődni az Állatbarát Alapítvány Állatotthonában. Nyíregyháza Csatorna u. 2. vagy a 727-736-os telefonszámon lehet.

 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője
Lucky: Nyíregyházán a Toldi utcán kóborolt ez az 1 év körüli staffordshire-labrador keverék kan kutyus. Szerető gazdája jelentkezését várja az Állatotthonban. Érdeklődni a 727-736-os telefonszámon.

 
 
 
A képen látható keverék kiskutyák Ingyen elvihetőek.
Az anyuka fajtiszta staffordshire terrier, nagyon jó idegrendszerű, családszerető és jól nevelt.
Érdeklődni: a 36204489615-os telefonszámon lehet.

 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője
Julcsi: Egy év körüli szuka kutyus keresi örökbefogadóját. Nagyon szeretnivaló, aktív és játékos kutyus. Érdeklődni az Állatbarát Alapítvány telefonszámán lehet: 42/727-736.

 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője  Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője
Morzsi és Vakarcs: Gondoskodó és szerető gazdira vár két fiatal kutyus, Morzsi és Vakarcs. Mindketten nagyon barátságosak, játékosak és szófogadóak. Nagyon hálásak a szeretetért. Gyerekeknek is ajánlom őket, mert szeretnek velük együtt játszani. A kutyusok Pátrohán vannak. Érd.: Gyulai Ferencné, 0630/327-5872.

 
 
Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője    Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője
Folti és Zsebi, a két 2009 nyarán született tacskó és foxterrier keverék kislány gazdit keres egyedül vagy párban is. A kiskutyák rendkívül játékosak, vadócok, ideális kis barát mindkettő gyerek mellé. Mozgékonyságuk, játékosságuk mellé némi szigor elkél. A kosztra egyáltalán nem igényesek, bármit megesznek, házikosztot kapnak születésük óta. Más kutyákkal jól kijönnek, szeretnek játszani, kergetőzni. Rendkívül barátságosak és emberközpontúak. Lehetőleg kertes házba szeretnének kerülni. Érd.: Dezsény Zoltán 70/ 772 88 50

 
 
Marci: Egy ketrecbe zárva találtuk Nyírtelken ezt a 10 év körüli Schnauzer keveréket. Kedves, barátságos mackó, aki társaival is jól kijön. Várjuk eredeti gazdája vagy egy szerető társ jelentkezését, aki bearanyozná öreg napjait .
Érdeklődni: a 727-736-os telefonszámon lehet.

 
 
Fannika: 7 éves Törpe Schnauzer, fekete lány kutya. Szeret a szabadban lenni, igen nagy a mozgásigénye. Jó házőrző. Mivel hirtelen és ideges természetű, gyerekek mellé nem ajánljuk. Nagyon ragaszkodó és hűséges.
Tel.:30/331-7570

 
 
Stella:Szerető gazdit keres egy 4 éves Labrador lány kutya. Zsemleszínű. Stella nagyon aranyos és kedves. Illetve Labrador keverék kiskutyák is gazdira várnak. 11 hetesek nagyon szépek, aranyosak ők még sok törődést igényelnek. Kertes házba ajánlom őket. Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: 70/368-0280

 
 
Daryl: Alapítványunk legrégebbi lakója. Kölyökkorában került hozzánk, már akkor nagyon félénk volt, ebből adódóan támadta is az idegeneket. Mára már nyitottabbá vált, akiket ismer, azokkal nagyon barátságos, és hízelgő kutya, viszont az idegeneket megugatja. Mivel eddig még nem volt saját otthona, így mindenképp olyan gazdit keresünk neki, aki türelmes, de határozott, és meg tudná tanítani a szabályokra, és arra, hogy hogyan is kell egy családban élni. Kisgyerekek mellé nem ajánljuk. Más kutyákkal viszonylag jól kijön. Főleg kertes házba tudnánk elképzelni, de akár lakásban is tartható.

 
 
A három kiskutya (2szuka, 1kan) keresi szerető gazdiját! A kis Szimba, Hógolyó és Dincike tacskó méretű szülőktől származnak. Játékosak, szelídek és nagyon szeretnivalók!
 Érdeklődni a : 06-70-459 1954-es, illetve a 06-70-371-9297-es telefonszámon, vagy az

info.essention@gmail.comcímen lehet.


 
 
 
Peti: 5 éves keverék ivartalanított kan. Már ő is több éve az Alapítványunk vendégszeretetét élvezi. Sajnos nehezen alakít ki új kapcsolatokat, főleg a férfiakat nem kedveli. A bekerülés előtti életéről sajnos keveset tudunk, de feltételezzük, hogy bánthatták, és épp emiatt fél a férfiaktól. Ha valaki a bizalmába férkőzött (ami nem lehetetlen) azzal nagyon kedves, hálás kutya. Szeret sétálni, és közben felugrálni az emberre egy-egy simogatás erejéig, majd tovább rohangál. Nagyon figyelmes, igaz pórázzal sétáltatjuk, de szinte az első hívásra visszajön. Szeret a fűben hemperegni. Más kutyákkal összeszoktatható, de egyedüli kutyának ajánljuk, csak nagyobb gyerekek mellé. Házőrzésre is kiválóan alkalmas. www.allatbarat.com/hu/fogadj-orokbe/155-peti
 

 
 
Huba: 4 éves nagytestű fekete keverék kan kutya.Eddigi élete nem volt valami fényes, nagyon soványan, a végkimerülés határán volt, mikor megtalálták. Hála az orvosok lelkiismeretes munkájának sikeresen felerősödött. Már csak a megfelelő testsúlyt kell elérni, ami nem lesz nehéz, mert nagyon szereti a hasát. Alapjába véve egy nagyon kedves, barátságos puszis kutya. Társaival kissé domináns, de ezen egy ivartalanítás sokat segítene. Szereti megvédeni a helyét, így telepőrzésre is alkalmas.