Főiskolák Szépe & Mr.College 2010

Főiskolák Szépe & Mr.College 2010  A Főiskolák Szépe & Mr.College 2010 nyíregyházi előválogatóját április 21-én tartják a Club7 -ben. A rendezvény háziasszonya Debreczeni Zita, míg házigazdája Vj Zola lesz. Az elődöntőbe jutottakről a szakmai és közéleti zsűri jeles képviselői fognak dönteni.

Főiskolák Szépe verseny Nyíregyházán - Képgaléria

Az idei nyarunk se marad izgalmak nélkül. A Főiskolák Szépe országos felsőoktatási versenyén keresztül immáron ötödik éve ismerkedhetünk meg a hazai felsőoktatás elragadó szépségeivel, valamint 2008 óta a legsármosabb uraival is a Mr.College versenye által.
 
Nem kell tovább keresned a kiugrási lehetőséged, hisz itt van amire egy éve már annyian vártak! 2010-ben is megrendezésre kerül a Playboy Energy jóvoltából a J.Press Főiskolások Szépe & Mr. College Országos Felsőoktatási Szépségverseny több állomásból álló rendezvénysorozata!
 
A Főiskolák Szépe & Mr.College 2010 nyíregyházi előválogatóját április 21-én tartják a Club7 -ben. A rendezvény háziasszonya Debreczeni Zita, míg házigazdája Vj Zola lesz. Az elődöntőbe jutottakről a szakmai és közéleti zsűri jeles képviselői fognak dönteni.Ha egyetemre, vagy főiskolára jársz, és olyan fiatal vagy, aki céltudatosan tesz azért, hogy megvalósítsa az elképzeléseit és álmait, megvalósítsa önmagát, akkor itt a helyed. Fontos, hogy ez a verseny nem csak a szépségről szól. Itt képet adhatsz a mai fiatalság gondolkodás módjáról és motivációiról. Várjuk olyan 18-26 év közötti igényes fiatalok jelentkezését, akik modern gondolkodásúak, divatosak, fogékonyak az új dolgokra.
A tavalyi évi sikerek után a J.Press Főiskolák Szépe és Mr. College csapata ismét országjárásra indul, mely során nyilvános előválogatókat tartunk hazánk legnagyobb egyetemi városaiban (Szeged, Nyíregyháza , Budapest, Debrecen). Jelentkezz INGYENESEN Online a www.foiskolakszepe.hu oldalon és vegyél részt az előválogatók egyikén Szeged, Nyíregyháza , Budapest, Debrecen legtrendibb szórakozóhelyein.
 
A verseny jubileumi évfordulója alkalmából számos új meglepetéssel, kiemelkedő nyereményekkel várunk, melyet Te is megnézheted a www.foiskolakszepe.hu oldalon.
Ne engedd el magad mellett ezt a kiváló alkalmat, hogy kitűnj a tömegből. Légy Te a 2010 Főiskolák Szépe, Mr. College-a.
 
 
 
Előválogatók:
Playboy Energy bemutaja: J.Press Főiskolák Szépe és Mr. College 2010 Szegedi Előválogató
IDŐPONT: 2010. április 17. szombat 20:00
HELYSZÍN: Sing Sing
 
Playboy Energy bemutaja: J.Press Főiskolák Szépe és Mr. College 2010 Nyíregyházi Előválogató
IDŐPONT: 2010. április 21. szerda 20:00
HELYSZÍN: Club7
AFTERPARTY REGGELIG A LEGSZEBB ÉS LEGSÁRMOSABB FŐISKOLÁSOKKAL ÉS DJ MILLERREL!
 
 
Playboy Energy bemutaja: J.Press Főiskolák Szépe és Mr. College 2010 Budapesti Előválogató
IDŐPONT: 2010. április 24. szombat 20:00
HELYSZÍN: Club Prestige
UTÁNA BudNight Weekend Special Party REGGELIG A LEGSZEBB ÉS LEGSÁRMOSABB FŐISKOLÁSOKKAL!
 
Playboy Energy bemutaja: J.Press Főiskolák Szépe és Mr. College 2010 Debreceni Előválogató
IDŐPONT: 2010. Május 1. Szombat 20:00
HELYSZÍN: HOME
BULI REGGELIG A LEGSZEBB ÉS LEGSÁRMOSABB FŐISKOLÁSOKKAL!