Veterán motorok kiállítása

2010. április 17-18 között Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnok szervezésében kerül sor egy nagyszabású motorkerékpáros találkozóra és különleges veterán motorok kiállítására. A „koros" járművek az ország távoli vidékeiről érkeznek, kiegészülve  szűkebb régiónk motoros egyesületeinek és a gyűjtők féltve őrzött darabjaival.

 Több száz régi motorkerékpár csoda között egy szakmai bizottság tesz majd igazságot olyanképpen hogy díjazzák őket a legszebb, legkorosabb, legdrágább  stb. kategóriák szerint. A díjkiosztó ünnepségre szombaton 11 órakor kerül sor.

Bár a veterán motorkerékpároké a főszerep, azért néhány veterán autót is megcsodálhat a nagyérdemű, a csarnok előtérben pedig a legújabb motorokat és robogókat akár meg is vásárolhatja. A háttéripari szolgáltatások is jelen lesznek, szakkönyveket lehet vásárolni, alkatrészeket csereberélni és motoros kiegészítő felszerelésekben válogatni.

18.-án vasárnap 10.30-kor motoros bemutató lesz az udvari parkírozóban és 11 órakor motoros felvonulás indul a Múzeumfaluba, ahol a motorosok  véradáson vesznek részt.

Mindenkinek ajánljuk könnyed, akár családi szórakozásként a Bujtosi Veteránjármű Show-t,a belépődíj egységes 500 Ft korhatárok nélkül , de aki bukósisakkal a kezében érkezik az díjmentesen tekintheti meg a rendezvényt.

A szervezők várják a régióban tevékenykedő veteránklubok és veterán járműtulajdonosok jelentkezését hogy hozzák el különleges járműveiket a kiállításra, hogy a kínálat még teljesebb legyen.

A rendezvény fővédnöke Dr. Kovács Ferenc a Szabolcs-Szatmár-Bereg  Megye  Turizmusáért Egyesület elnöke.

 

 

buszacsa.hu