25 sikertörténet - könyvbemutató

25 sikertörténet - könyvbemutató25 sikertörténet címmel múlt pénteken kötetbemutatót tartott Nyíregyházán a Hotel Pagonyban ****   Pokrovenszki Gergely, aki négy évvel ezelőtt jelentette meg első kötetét.

Az újságíró kollégáival arra kereste a választ, hogy hogyan lehet ma Magyarországon sikeres vállalkozásba kezdeni, milyen akadályokat kellett a kötetben szereplőknek leküzdeniük. A szerző vallja, a siker receptje: kitartás, szorgalom, szerencse.

Az eseményen Magyarország I. Borkirálynője Götz Mária Ildikó Götz borkóstolót tartott, míg Dr. Csábi Bettina a GBU veretlen, többszörös világbajnoka Álomdiéta süteményeit kóstolhattuk meg, de Desperados Betti is méltatta a követet. A sajtótájékoztatót követő állófogadáson jelen volt Csisztu Zsuzsa médiaszemélyiség is, aki legújabban az egyik televíziós sportcsatorna csapatát erősíti.

 

25 sikertörténet - könyvbemutató  25 sikertörténet - könyvbemutató

 

25 sikertörténet - könyvbemutató  25 sikertörténet - könyvbemutató

 

Íme, Csisztu Zsuzsa előszava a 25 sikertörténet című kötetben:
"Most fellélegeztem! Nagyon örülök, hogy ezúttal bebizonyosodik: van élet a celebvilágon túl is! Megnyugvással látom, hogy léteznek még optimista szerzők, akik hisznek abban, hogy a hétköznapok hősei valódi példaképeink lehetnek, akiknek az életútja megismerésre, sőt követésre érdemes.
Pokrovenszki Gergely egy celebciklonoktól viharos négy éves szünet után vette a bátorságot, hogy szembe menjen az aktuális “trenddel” – huh, de divatos –, és első kötete után, kitartva az eredeti elképzelés mellett, ismét az értékek után nyúlt. Újságíró társaival együtt olyan emberek életét mutatják meg ebben az interjúkötetben, akik sajnálatosan, a médiumok által egyre inkább sulykolt “Gyere villants nagyot!”, „Szabasd át magad!”, „Töltesd fel a tested!”, s főleg, „Csak a külcsínnel foglalkozz!” ars poeticával ellentétben hittek és hisznek a befektetett munkában, a lehetetlennek tűnő vállalkozások véghezvitelében, a mások számára is értékeket teremtő álmok megvalósításában.
Ma, amikor az önzőség szinte mindent elsöprő vezérelvnek tűnik az érvényesülésben, a főszereplők vallomásaiból kitűnik, hogy hosszú távon ez nem járható. Éppen ellenkezőleg: világunk valódi előremozdítói sikereiket többnyire csapatmunkában, másokra figyelemmel és velük összhangban érték el. Úgy, mint az a kilenc újságíró, akik e kötetet életre hívták."

 

25 sikertörténet - könyvbemutató  25 sikertörténet - könyvbemutató

 

 

 

  25 sikertörténet - könyvbemutató

 

  25 sikertörténet - könyvbemutató