Belvárosi Pocoló Nyíregyházán

Belvárosi Pocoló Nyíregyházán A Kalamáris Egyesület  2010. június 5-én szombaton programsorozatot indít az első Belvárosi Pocolóban  Nyíregyházán a Kossuth téren. A programok ingyenesek, reggel 10-től este 10-ig állnak nyitva az érdeklődők számára.

A kézműves foglalkozásokkal, pályaorientációs tanácsadással, nemzetközi ifjúsági programokkal és a belföldi önkéntességgel kapcsolatos információkkal várjuk az érdeklődőket.

A nap folyamán 2 alkalommal lesz zenés interaktív foglalkozás kicsiknek, délután előadásokat és ismeretbővítő vetítések szerveztünk. A nagyobbakat óriás kirakó játékkal szeretnénk bevonni. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a város lakói egy véleményfal segítségével hangot adjanak Nyíregyházáról és a belvárosunkról alkotott gondolataiknak.

 A programokat este az Óperentzia zenekar és a Goulasch Exotica zenekar  koncertjei zárják.

 

Programok:

Egész napos program (10:00–18:00):
Kézműves foglalkozások (nemezelés, kötélverés stb.) arcfestés, hennafestés, Pályaorientációs Tanácsadás, Nemzetközi és belföldi önkéntes programokkal való ismerkedés és tanácsadás, Kiállítás európai városok belvárosairól, óriás kirakó játék, véleményfal

Napközben:

11:00-12:00 Tiffany üvegkészítés
11:00 – 12:00 és 15:00-16:00:
zene ovi (interaktív gyermekműsor)
15:00 - bemutatkozik a Zúzmara kommandó
19:30 - Óperentzia zenekar koncert
21:00 - Goulasch Exotica zenekar koncert

A nap folyamán a Mustár FM adása a programhoz kapcsolódik. Bemutatkozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkéntes Centrum.