Felhívás a kispályás labdarúgás népszerűsítésére

A Nyírségi Gondolat havonta megjelenő (fele részben színes) magazin népszerűsíteni kívánja a Magyar Veterán, illetve kispályás labdarúgó bajnokságot, mint a megalakult Országos Veterán Labdarúgó Egyesület hivatalos országos lapja. Ennek keretében első lépésként az alábbi lehetőségeket ajánlja az érintett csapatok számára.

1.        A Nyírségi Gondolat című magazin szerkesztősége a Nyíregyháza Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság szereplőinek 2010 évi fotóval és bemutatkozó szöveggel ellátott antológiáját (évkönyvét) kívánja kiadni. Ebbe a kötetbe lehet jelentkezni. Természetesen csak akkor tudjuk kiadni az antológiát, ha erre kellő számú (legalább összesen 100 oldalra való anyag gyűlik össze) jelentkezés van.
Színes oldalakon adjuk ki a kötetet és egy oldal bekerülési ára 8000 forint + ÁFA. Mindenki maga döntheti el, hogy hány oldalt kíván igénybe venni.
Érdeklődés esetén sürgős választ várunk, (esetleg a nemlegest is) mert még ez évben szeretnénk kiadni az antológiát.
További információk: Kulimár János (Tel.: 0620/401-84-81, Email:
fuggetlengondolat@gmail.com)
 
2.        Tervezzük továbbá 2010 december 11-12. napján, egy Mátra-kupa elnevezésű kispályás futball torna lebonyolítását, amelyen a gálamérkőzést (amennnyiben a tornára érkeznek jelentkezések) a Magyar Veterán Labdarúgó Válogatott játszaná, terveink szerint külföldi ellenféllel. Ennek a Veterán Válogatottnak én vagyok a szövetségi kapitánya.
A tornára a nevezési díj 15 000 Ft + ÁFA.
Az odautazást a részt vevőknek kell fedezni.
A díjazásról a szervezők gondoskodnak.
A helyszín: Gyöngyös, vagy Gyöngyössolymos. (Ez utóbbi helyen a pálya mérete 33 x 18 méter)
Erre a tornára való jelentkezésüket is várjuk.
További információk: Kulimár János (Tel.: 0620/401-84-81, Email:
fuggetlengondolat@gmail.com)
 

3.        Jelezzük még, hogy kiadjuk havonta a Nyírségi Gondolat című 40 oldalas (16 színes oldal, A/4 méretű) magazint, amelyben ugyancsak lehetőség van a csapatok számára bemutatkozni. Ez a lap megrendelhető, havonta 588 Ft + postaköltség, ha postai továbbítást igényel.
A szerkesztőségünk egyébként Nyíregyházán található.
További információk: Kulimár János (Tel.: 0620/401-84-81, Email:
fuggetlengondolat@gmail.com)
 
 
Záradék:
Azért is szeretnénk a csapatokkal kapcsolatba kerülni, mert a Veterán Magyar Labdarúgó Válogatott számára az "utánpótlást" is szeretnénk figyelemmel kísérni.
 

Tisztelettel:
Kulimár János
 
 
 (képek: indafoto.hu - SeniorCenter)