Ivartalanítási akció április végéig Nyíregyházán

Állatbarát AlapítványÁprilis 1-től április 30-ig az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és az akcióban részt vevő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei állatorvosok közös kampánya révén ivartalanítási akció vette kezdetét.

A nyíregyházi lakosok korlátozott számban juthatnak hozzá az Állatbarát Alapítvány Állatotthonában az akciós kuponokhoz, melyek szuka kutya és nőstény macska kedvezményes ivartalanítását teszik lehetővé. Ezek mellett korlátlan számban biztosított kuponok igényelhetőek kan és szuka kutya, nőstény és kandúr macska ivartalanítására.

   A kupon átvételekor minden jelentkező kézhez kapja azt a listát, amelyen a műtéteket végző állatorvosok neve és elérhetősége szerepel. A listából bármely állatorvos szabadon választható. Előzetes telefonos vagy személyes egyeztetés után a megbeszélt időpontban a kiválasztott orvos elvégzi a műtétet. A műtétet követően, miután magához tért az altatásból a kutya vagy cica, már haza is vihető. Fizetni az állatorvosnál kell, a kupon leadásával egyidejűleg.

   A nagy számban érdeklődő vidéki lakosoknak segítséget nyújtva, a kampányban feltüntetett állatorvosok felkeresésével vehetik igénybe a kedvezményes ivartalanítást, tehát nem szükséges befáradniuk az Állatotthonba a kuponokért.

Akciós árak:
Nyíregyházi lakosoknak (sárga kuponnal)
szuka kutya - első 20 jelentkező     9 500 Ft
nőstény macska – első 30 jelentkező     5 000 Ft
A nyíregyházi kedvezményes keret betelte után, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a korlátlan számban biztosított, kedvezményes árak
Szuka kutya     18 000 Ft
Nőstény macska     9 000 Ft
Hím állatok esetében egységes, kedvezményes ár
Kan kutya     8 500 Ft
Kandúr macska     4 000 Ft

Bővebb információ:

Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Csatorna u. 2.
Telefon: 42/727-736, 20/9605-402
E-mail: allatbarat@allatbarat.com
Honlap: www.allatbarat.com