Kockásliliom túra az E-misszióval

e-misszióAz E-misszió Egyesület 2011. április 16-án ismét megszervezi kockásliliom túráját, amelyre szeretettel vár minden érdeklődőt!

Szent György havában, a virágkoszorút öltött vadkörtefákkal egy időben emeli fel rózsaszín, sakktáblaszerűen foltos, bókoló virágát a kockásliliom. A sok természetfotóst megihletett, szemet-lelket gyönyörködtető védett fajjal szakembereink vezetésével, lápréteket és ligeterdőket bebarangolva találkozhatnak természetjáró túráink résztvevői.


Helyszín: Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet, Márokpapi környéke

Időpont: 2011. április 16. (szombat)

Indulás: Csiperke Erdei Iskola és Tábor (Márokpapi, Kossuth u. 111.) 10.00 (Egyesületünk Nyíregyházáról különjáratot is bérel, amely szombat reggel 08.00-kor indul a vasútállomással átellenben lévő Profi üzletlánc parkolójából)

Jelentkezés feltétele: A mellékelt vagy a http://csiperkeerdeiiskola.hu/ oldalon található jelentkezési lap kitöltése és Egyesületünkhöz történő személyes vagy elektronikus úton történő eljuttatása (szokezs@e-misszio.hu), illetve a buszos utazást választók esetén (36 fő) a részvételi költség befizetése. A jelentkezéseket érkezési és befizetési sorrendben fogadjuk el.

További információ: http://www.csiperkeerdeiiskola.hu, E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület – 42/504-403, Szőke Zsuzsa – 20/431-8086, szokezs@e-misszio.hu