Növekedési pályára kerülhetnek a hazai vállalkozások

Gazdasági elemzők egyértelmű növekedést diagnosztizáltak az elkövetkező időszakra, amely további fellendülést eredményezhet a magyar vállalkozások életében is. Egy jól menedzselt vállalat fejlődését azonban a humánerőforrás területén is támogatni kell, amely a munkatársak folyamatos képzése nélkül nem valósulhat meg.

Az üzleti eredményesség szervezeti szinten is megkívánja a már meglévő készségek és képességek fejlesztését, amelyre most májustól ismét lehetőség nyílik minden munkavállaló számára.

A 2011. május elején induló egynapos programsorozat célja, hogy ne csupán elméleti, hanem gyakorlati, a mindennapi munkában azonnal beváltható tudáshoz juttassa a résztvevőket.

A programok tematikája is ehhez igazodik, így vezető szakemberek segítségével most a teljesítményértékeléssel, az értékesítéssel, a munkaszervezet hatékony vezetésével és a megállapodáskötés szabályaival kapcsolatban bővíthetik ismereteiket munkaadók és munkavállalóik egyaránt. Az egy nap alatt megszerezhető kompetenciák a hatékony szervezeti működést támogatják és lehetőséget biztosítanak a fejlesztésére is a már rendelkezésre álló eszközökkel.