Végéhez közeledik (ÁPRILIS 30-ig) a kedvezményes ivartalanítási kampány!

Állatbarát AlapítványHamarosan véget ér az Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Megyei Jogú  Város Önkormányzata és az akcióban részt vevő  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei állatorvosok közös  összefogásaként az  ivartalanítási kampány.

Korlátlan számban biztosított kuponok igényelhetőek még  az Állatbarát Alapítvány Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonában, kan és szuka kutya, nőstény és kandúr macska ivartalanítására.

   A kupon átvételekor minden jelentkező kézhez kapja azt a listát, amelyen a műtéteket végző állatorvosok neve és elérhetősége szerepel. A listából bármely állatorvos szabadon választható. Előzetes telefonos vagy személyes egyeztetés után a megbeszélt időpontban a kiválasztott orvos elvégzi a műtétet. A műtétet követően, az altatásból magához tért kutya vagy cica, már haza is vihető. Fizetni az állatorvosnál kell, a kupon leadásával egyidejűleg.

   A nagy számban érdeklődő vidéki lakosoknak segítséget nyújtva, a kampányban feltüntetett állatorvosok felkeresésével vehetik igénybe a kedvezményes ivartalanítást, tehát nem szükséges befáradniuk az Állatotthonba a kuponokért.

   Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a korlátlan számban biztosított, kedvezményes árak a következőképpen alakulnak:

     szuka kutya esetén 18 000 Ft

     nőstény macskánál 9 000 Ft

     kan kutyánál 8 500 Ft

     míg a kandúr macska ivartalanítása 4 000 Ft.

 

 

Bővebb információ:

Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Csatorna u. 2.

Telefon: 42/727-736, 20/9605-402

E-mail: allatbarat@allatbarat.com

Honlap: www.allatbarat.com