Rocktörténeti fotókiállítás a könyvtárban

Rocktörténeti fotókiállítás a könyvtárban  Szeptember 09-én  a Magyar Dal Napja rendezvény sorozat „beharangozó” eseményeként a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban, a harmadik emeleten rocktörténeti fotókiállítás megnyitójára került sor.


A kiállítást városunk polgármestere Dr. Kovács Ferenc nyitotta meg a zenei élet prominenseinek közreműködésével, részvételével. (Koltay Gergely, Farkas „Shulcz” Tibor a Zenith együttes „húzó embere” alias „Bütyök”)

 

Farkas „Shulcz” Tibor dolgozta fel Nyíregyháza 1945-2000 év közötti zenei életét, Nyíregyháza „Rock Storyja” KOROCK címmel.

 

 

 

  

 

  

 

Ez az úriember egy két lábon járó rock lexikon, akiről bizton állítható, hogy ezen a területen tudása verhetetlen, kimeríthetetlen! Volt ő már minden, többek között „rock fater” is.

 

  

 

„Munkássága” elismeréseként és a kiállítás létrejöttében való aktív közreműködéseként Szabó Tibor festőművész barátja meglepetésként egy emblematikus rock ihletésű képpel ajándékozta meg, melyet a könyvtár nevében Dr. Bihari Albertné adott át részére.


Hajzer Andrea