Nyílt nap a 30 éves Móricz Zsigmond Színházban!

színházIdén októberben ünnepeljük önálló társulatunk fennállásának 30. évfordulóját! Ebből az alkalomból 2011. október 15-én, szombaton egy színes programokkal teli Nyílt napra várjuk a nagyérdeműt! Ezúttal nemcsak a nézőtéren fogadjuk a színházrajongókat, most teátrumunk egyébként rejtett zugaiba is beleshetnek!

A színészek által vezetett Kulisszajárás során megismerkedhetnek a nézők azokkal a raktárakkal, amelyek a díszleteket, kellékeket és jelmezeket rejtik, a színpad és a világítás titkaival, a színházi fodrászok műhelyével, sőt még az Igazgatói Irodába is bekukkanthatnak!

A programokon lehet majd a Társulat tagjaival villámrandizni, jelmezben közös fotót készíteni, a kedvencekkel társasjátékozni, lesz plakátdedikálás, bábkészítés és még azokat a süteményeket és ételeket is megkóstolhatják, amelyeket színészeink készítettek! Tehát lesz itt minden, ami csak szem-szájnak, szívnek-léleknek, észnek-kedvnek ingere!

A bátrabbak részt vehetnek a Próbáld ki magad 30 percben! programon, amely egy különleges, játékos fél óra: „A színész felkészül – avagy kreatív képesség-karbantartás”. A Nyílt nap alkalmából a 15.00 órakor kezdődő Szegény Dzsoni és Árnika című családi előadásunkra és a 19.00 órakor kezdődő Kokainfutár című előadásunkra 30% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek!

 

30 éves színház

Szeretettel várunk minden kedves színházszerető érdeklődőt, kicsiket és nagyokat 2011. október 15-én 10.30-tól 13.00-ig a Móricz Zsigmond Színházban! Garantáljuk, hogy mindenki megtalálja a kedvére való programot!