Megnyílt a nyíregyházi Széchenyi Programiroda

Megnyílt a nyíregyházi Széchenyi ProgramirodaNyíregyházán decemberben hivatalosan is adták át a Széchenyi Programirodák rendszerének helyi irodáját. A megnyitón részt vett dr.Vinnai Győző kormánymegbízott, Seszták Oszkár Szabolcs megyei elnök, valamint dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere is.

Nyíregyházán, a Kossuth tér 8. szám alatt nyílt irodában tartott megnyitón Simon Dávid ügyvezető referens az Új Széchenyi Terv elérhetőbbé tételének fontosságát hangsúlyozta.

 

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. minden megyeszékhelyen nyit irodát, amelyek feladata, hogy felkutassák a lehetséges pályázókat, és tanácsadással segítsék a pályázatok megvalósítását. Mostantól kezdve tanácsadók fogják járni a megyét, és keresik fel a vállalkozókat, önkormányzatokat, hogy felajánlják együttműködésüket.

 

Simon Dávid, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ügyvezető referense elmondta, céljuk, hogy sikeressé, és mindenki számára elérhetővé tegyék az Új Széchenyi Terv kínálta lehetőségeket.Simon Dávid, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ügyvezető referense elmondta, céljuk, hogy sikeressé, és mindenki számára elérhetővé tegyék az Új Széchenyi Terv kínálta lehetőségeket.

Azért fogtak össze az önkormányzatokkal, mert a helyiek fejlesztési igényeihez igazodva közvetlen segítséget kívánnak nyújtani, az itt élők céljai, tervei megvalósításához.

 

Kovács Ferenc reményét fejezte ki, hogy immár nem az embereknek kell irodákba járni, hanem a tanácsadók keresik fel a pályázni szándékozókat,Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere reményét fejezte ki, hogy immár nem az embereknek kell irodákba járni, hanem a tanácsadók keresik fel a pályázni szándékozókat, ezzel téve elérhetőbbé az Európai Uniós forrásokat.

 

A tanácsadók, Nyíregyházán tizenketten, a pályázók, érdeklődők számára ingyenesen látják el feladataikat, vagyis bárki díjmentesen igénybe veheti az iroda szolgáltatásait.

 

A tanácsadók, Nyíregyházán tizenketten, a pályázók, érdeklődők számára ingyenesen látják el feladataikat, vagyis bárki díjmentesen igénybe veheti az iroda szolgáltatásait. 

 

A nyíregyházi iroda a következő nyitva tartás szerint várja az érdeklődőket: hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-14 óráig.

Megnyílt a nyíregyházi Széchenyi Programiroda  Megnyílt a nyíregyházi Széchenyi Programiroda