Pályázati információs nap Nyíregyházán

  A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány tisztelettel meghívja Önt az ÉAOP-2009-1.1.4. számú, ROP „Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása Mikro-, kis- és középvállalkozások részére” pályázati felhívás keretében megrendezésre kerülő információs napra.


 Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a fenti program keretében megvalósuló „Kkv tanácsadás az Észak-alföldi régióban” című projektünket.

A projekttel elérni kívánt célunk, hogy a kihelyezett (akár 50 %-os intenzitású!) vissza nem térítendő támogatásokkal lehetőséget biztosítsunk olyan üzleti tanácsadás igénybevételére a vállalkozások indításához, eredményes működtetéséhez, amely megfelelő szakemberekre, regisztrált tanácsadókra alapozva valósul meg. Vagyis a támogatást igénylő megyei kkv-k csak az akkreditált tanácsadók által nyújtott szolgáltatások igénybevételére kérhetnek támogatást!  

A projekt másfél  éves időtartama alatt régiós szinten 415 millió forint összegű  támogatásból Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 166 millió Ft fordítható a vállalkozások támogatására

A kkv-k által megpályázható  és elnyerhető támogatási összeg 100 ezer Ft és 4 millió Ft közötti lehet, vagyis a programból finanszírozható tanácsadási szolgáltatások értéke akár a 10 millió Ft-ot is elérhetik.  

Az információs nap célja, hogy segítséget nyújtson a 2011. szeptember 23-án meghirdetett felhívásra pályázni kívánó mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, az akkreditált tanácsadók által nyújtott vállalati tanácsadási szolgáltatás igénybevételéhez irányuló projektjeik előkészítésében. 

A leendő pályázók megismerhetik a pályázás folyamatát, illetve a pályázati felhívásban bemutatott szakmai, pénzügyi és formai követelményeket, a pályázások során előforduló hibákat, ugyanakkor választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.  

 

Az információs nap időpontja és helyszíne: 

2012. január 13.

PRIMOM Inkubátorház, Konferencia terem 

Nyíregyháza, Váci Mihály u. 41. 

 

A részletes napirend:


9:00-9:30 Vendégvárás, adminisztráció


9:30-10:00 Sajtótájékoztató


10:00-10:10 Köszöntő – Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere


10:10-10:30 A pályázati kiírás általános összefoglalója, pályázati követelmények bemutatása, a pályázás menete (határidők) – Nevelős Eszter programmenedzser


10:30-11:00 A pályázati adatlap kitöltése, a pályázás során előforduló hibák  

– Szabóné Oláh Ildikó programmenedzser


11:00-11:30 Kérdések-válaszok