A szerelmes nagykövet Nyíregyházán

Gregor Bernadett, Farkasházi Réka, Sáfár Anikó, Nyertes Zsuzsa, Straub Dezső, Böröndi Tamás, Beleznay Endre, Straub Péter – parádés szereposztásban A szerelmes nagykövet Nyíregyházán, február 25-én.

A fővárosi Fogi Színház–Budapesti Bulvárszínház előadásában február 25-én este Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum hangversenytermében láthatják az érdeklődők Michael Parker kétrészes komédiáját, A szerelmes nagykövetet.

 
Az USA londoni nagykövetségén egy nyugodtnak ígérkező hétvégén minden másként alakul, mint ahogy a nagykövet, azaz Straub Dezső azt előre eltervezte. A villába vendégek érkeznek, köztük van Marian, a nagykövet barátnőjét alakító Gregor Bernadett, betoppan Debbie, a nagykövet lánya, akit Farkasházi Réka személyesít meg, - akik azt gondolják üres lesz a ház.Ráadásul bombariadó miatt senki se ki, se be. A vidám, kissé pikáns, remek poénoktól sem mentes darab nagyszerű téli színházi kikapcsolódásnak ígérkezik.
 
 
 
 
 
A Fogi Színház – alapította: Fogarassy András - az elmúlt tíz évben több tucat színdarabot állított színpadra és vitte el a színműveket különböző városokba, kulturális intézményekbe, művelődési házakba, városi színházakba. Repertoárjukon szerepel többek között felnőttek számára a sokak által kedvelt Mágnás Miska, a Luxemburg grófja, a Meghívás egy gyilkos vacsorára, az Elvámolt nászéjszaka, gyermekeknek: a Pán Péter, a Süsü, a várvédő, a Hófehérke meg a törpék, a Szaffi, a Gulliver, a Dr. Bubó, a Micimackó meséi. 2012-ben újdonságuk az Operett gála, a Tiszta kabaré piszkos jó poénokkal című felnőtt előadásuk, valamint a gyerekek számára a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal, Az ördög három aranyhajszála. Fogarassy András, a Fogi Színház vezetőjének elsődleges célja az ország különböző pontjára, a társadalom szélesebb rétegeihez eljuttatni megfizethető színházi élményeket, a kultúrát házhoz vinni.