Uniós beruházás az Örökösföldön

A nyíregyházi MEDI-SON csoportpraxis sikeres uniós pályázatának köszönhetően új kardiológia ultrahang berendezéssel bővítette eszközparkját. 

 

A 4 400 000 Ft értékű uniós támogatásnak köszönhetően beszerzett műszer a betegek számára pontosabb, gyorsabb, magasabb minőségű diagnosztikát tesz lehetővé. Dr. Bojti István, a csoportpraxis képviselője elmondta:
 
 
-OEP finanszírozott ellátásaink kialakítása során, a kezdetektől célul tűztük ki, hogy betegeink számára az elérhető legmagasabb szintű egészségügyi ellátást fogjuk nyújtani, ennek érdekében minden lehetőséget megragadunk.
 
 
 
 
Ezúttal az ÚJ Széchenyi Terv keretén belül, a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése című pályázaton indultunk és nyertünk támogatást egy modern kardiológia ultrahang beszerzésére, mely készüléknek a kardiológiai diagnosztika mellett a nyaki erek és a has vizsgálatára alkalmas funkciója is van. A Nyíregyháza- Örökösföldön működő praxis OEP finanszírozott, beutaló köteles ellátásai közül a kardiológiai, az általános belgyógyászati és neurológiai szakrendelés is használni fogja az új diagnosztikai eszközt.