Mentőautóra gyűjt az Állatbarát Alapítvány

Az Állatbarát Alapítvány közel 20 éve foglalkozik állatvédelemmel Szabolcs-Szatmár- Bereg megyében. Ez alatt az időszak alatt több ezer négylábú kedvencen segítettünk, több, mint 9700 kutyát fogadtunk be és juttattunk új gazdához. Tevékenységünk egyik legfontosabb eleme a balesetes és sérült állatok mentése, szállítása.

 

 
Jelenleg egy állatmentő autóval járjuk Nyíregyházát, és a megye településeit, hogy segítsünk a bajba jutott állatokon. Ügyeletes telefonszámunk az év 365 napján, a nap 24 órájában elérhető a lakosság számára és munkatársunk igyekszik segíteni valamennyi bajba jutott állaton.
 
A jelenlegi gépkocsink már 8 éves és 241 ezer km-t futott Peugeot Partner. A folyamatos igénybevétel miatt egyre gyakoribbak a meghibásodások, melyek nem csak anyagilag terhelik meg az Alapítványt, hanem a folyamatos javítási munkák során az állatmentő tevékenységünket sem tudjuk teljesíteni.
 
Az Alapítvány fejlesztési tervei között szerepel egy új gépkocsi beszerzése, amely még hatékonyabbá tehetné állatmentő tevékenységünket. Egy ilyen beruházás viszont jelentős forrást igényel. Szeretnénk segítséget kérni az állatszerető, a tevékenységünket elismerő és támogatni tudó magánszemélyektől, vállalkozásoktól!
Az Alapítvány elkülönített számlát nyitott, amelyen nyomon követhetően szeretnénk gyűjteni az új gépkocsira szánt, felajánlott összegeket!
 
A számlaszám a következő: Szabolcs Takarékszövetkezet 68800109-11094614
 
Köszönjük!