Jó hír a kkv-knak: a tudatos üzleti kapcsolatépítésé a jövő

Megérkezett az ország egyetlen, ingyenes, online üzleti kapcsolatépítő képzése az Üzleti Randi Klub szervezésében. Szinte minden héten hallani olyan híreket, statisztikákat, mely szerint az üzleti élet számos  területén esik a bizalmi index, rosszak a kilátások, nem látni az alagút végét.

 

„Sajnos, sok vállalkozás mástól - például a kormánytól, az államtól vagy az Uniótól - várja a segítséget.  Azonban lassan rá kell döbbennünk, hogy igazából mi magunk vállalkozók tehetünk azért a legtöbbet, hogy kimásszunk a gödörből, vagy új piacokat találjunk, vagy fejlődni tudjunk” - véli Vereb István, az Üzleti Randi Klub alapítója.
 
Megoldás a tudatos kapcsolatépítés
 
Az első - és egyben a legegyszerűbb és legolcsóbb - lépés, amelyet egy magyar kkv vezetője tehet, hogy elkezdi tudatosan építeni üzleti kapcsolatait. Milyen érdekes, hogy a kapcsolatépítés évszázadok alatt semmit sem veszített hatékonyságából, csak ma, az internetes kommunikáció világában, jobban elhanyagoljuk, mint kellene.
 
A kapcsolatokat építő, ápoló vállalkozók sikeresebbek
 
A tapasztalat azt bizonyítja, ha valakinek fontosak a kapcsolatok, jól ápolja őket, nyitott mások értékeire, képes bizalmat kelteni termékei iránt, és tiszteli mások érdekeit, a siker rövid időn belül számokban is tükröződik.
Azonban a kapcsolatépítésnek számos buktatója lehet, ami meggátolja a cégvezetőket abban, hogy rövid idő alatt jó eredményeket érjenek el. Továbbá sokan nem tudnak hatékonyan kapcsolatokat építeni. Ez nem a vállalkozók hibája, hiszen ezt sehol nem tanítják.
 
Ingyenes képzés cégvezetőknek, kereskedelmi, marketing és értékesítési vezetőknek
 
Éppen ezért az Üzleti Randi Klub egy olyan ingyenes, online képzést nyújt hétről-hétre az országban egyedülálló módon a kkv-k vezetőinek, amely megmutatja a kapcsolatépítésben rejlő lehetőségeket, trükköket, módszereket, vagy éppen buktatókat.
 
A képzés különlegessége
 
Hetente csupán pár percet vesz igénybe. Rövid, emészthető gondolatokból, tanulságos történetekből, szempontokból, és feladatokból viszont annál többet profitálhatnak.
 
Azok számára, akik tudatosan és sikeresen szeretnék építeni kapcsolataikat, nekik az online képzés itt elérhető:  www.1perckapcsolatepites.hu