Vidor Fesztivál 2012 - szombati program

 Augusztus 25-én, szombaton is érdemes ellátogatni Nyíregyházára, hiszen számtalan ingyenes programmal (is) várják a vidorogni vágyókat. A legnépszerűbb programelemeket alább olvashatják!

 

KOSSUTH TÉR

KONCERT 19:00 INGYENES!
 
PANNONIA ALLSTARS SKA ORCHESTRA
 
Legendásan energikus élő koncertjeivel a 11 tagú zenekar pillanatok alatt jutott el az underground klubok deszkáiról a Sziget fesztivál Nagyszínpadára, és vált minden jelentős hazai zenei fesztiválon kihagyhatatlan kedvenccé, míg külföldön – Hollandiától Franciaországon át Belgiumig – a ska zene magyar nagyköveteként ismerik. A sodró lendületű zene mellett a szövegre is érdemes figyelni, hiszen a PASO gyakran fogalmaz meg direkt, vagy burkolt módon társadalomkritikus üzeneteket, illetve közvetít olyan értékeket, mint az egymás iránti tisztelet, az egyenlőség, vagy a diszkrimináció elítélése.
 
 
FILMVETÍTÉS 20:30 INGYENES!
 
A TIZEDES MEG A TÖBBIEK 50 ÉV LEGENDÁS SIKEREI
Magyar vígjáték, 1965
Rendező: Keleti Márton
Főszereplők: Sinkovits Imre, Darvas Iván, Major Tamás, Márkus László
 
A II. világháború utolsó heteiben Molnár tizedes a zászlóalj gránátokba rejtett zsoldjával a maga részéről befejezettnek nyilvánítja a háborút, s Albertra, a pikírt inasra bízott kastélyban talál menedéket, ahol már több sorstársa bujkál. Átveszi a parancsnokságot, és mindenkinek kiosztja a feladatokat. Ha kell, honvédek és átveszik a nyilasok által elfogott Szíjjártó munkaszolgálatost, ha kell, szovjet katonát mentenek meg. Életveszélyes kalandokba és bámulatos helyzetekbe keverednek, miközben hiába kerülik a németeket és a szovjeteket is.
 
 
 
SZÍNHÁZ:
 
Nagyszínpad
 
Augusztus 25. szombat 19:00
Katona József Színház, Kecskemét - Csiky Gergely: Buborékok
Rendező: Mohácsi János
Főszereplők: Márton András, Sára Bernadette, Sirkó László
 
 
Krúdy Kamara
 
Augusztus 25. szombat 18:00 és 22:00
Sanyi és Aranka Színház, Budapest – Fekete Ádám: Puccs
Rendező: Andrássy Máté
Főszereplők: Sipos Vera, Andrássy Máté, Kádas József