Családi Nap a Nitrogénművek Zrt-nél

Az ország egyetlen nitrogénalapú műtrágya gyára a pétfürdői Nitrogénművek Zrt. minden évben Családi Napot rendez munkavállalóinak, családtagjaiknak. Az idei rendezvényre 2012. szeptember 1-én Pétfürdőn, a Liget nevű közterületen kerül sor, ahol sport, kulturális és különféle szórakoztató programok várják a kilátogatókat.

 

A Nitrogénművek Zrt. a Bige Holding csoport egyik zászlóshajója, amely a 2011 üzleti évét 21,6 Mrd Ft rekord nagyságú adózás előtti eredménnyel zárta, és az első féléves adatok alapján ez az idei évben sem lesz kevesebb. A képződött eredményt a tulajdonos a technológia fejlesztésére, beruházásokra költi, mely a hatékonyság javítása mellett a munkakörnyezet jelentős javulását is eredményezi.
 
A Nitrogénművek Zrt. szociálisan érzékeny a munkavállalók felé, kiemelten kezeli azok megbecsülését. A javuló munkafeltételek mellett, a régióban és országos szinten is kiemelkedő munkabérek (erre az évre 340 eFt a havi tervezett átlagkereset), széleskörű béren kívüli juttatások biztosításával, a különféle munkaidőn kívüli rendezvények (pl. a Családi Nap, az évenként megrendezésre kerülő Nyugdíjas találkozó a volt munkavállalók számára) megtartásával is igyekszik munkavállalóinak elégedettségét növelni.
 
A szeptember első szombatján tartandó Családi Nap alkalmával sor kerül a Nitrogénművek Zrt. kiváló munkavállalója cím átadására is. Az évenkénti 10 fő kitüntetettet az éves munkájuk elismeréseként immáron második éve 500 eFt nettó jutalommal járó Elnöki díjban részesíti Bige László elnök-vezérigazgató.