A Képmár zenekar turnézáró nagykoncertje

A Képmás zenekar ismét sikeres két esztendőt tudhat a háta mögött, aminek lezárásaként a csapat egy újabb nagyszabású bemutatóval készül meglepni a közönséget. 

Erről tartott sajtótájékoztatót a nyíregyházi Nox Clubban Bolega László, dalszerző és művészeti vezető, Halhóber Gábor zenekarvezető, Kardos György ügyvezető, valamint Malamidesz Szilvia a Váci Mihály Kulturális Központ szakmai munkatársa.

 
A Képmás zenekar most záródó, Ismerj meg újra turnéjukról is beszámolt, melyet "kamara hangulatúként" apposztrofáltak, mivel a régió népszerű zenei fesztiváljai mellett főként kisebb, meghittebb helyeken léptek fel. Emellett folyamatosan készült a nagylemez, amelynek alapjai már készen állnak, de még egy picit várni kell rá a Képmás rajongóknak.
 
A főszerep ugyanis az elmúlt idoszakban a turnét záró nagykoncert szervezésén volt, amely ugyanolyan nagyszabásúnak ígérkezik, mint a két évvel ezelőtti sikeres gálaest (LINK). 
 
 
   
 
Az együttes évadzáró koncertje, 2012. november 17-én, szombaton, 19.00 órakor, Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központ Hangversenytermében kerül megrendezésre. Az este 2 órásnak ígérkezik, amely során 24 dal fog életre kelni, meghívott zenészek segítségével. 
 
A már megszokott hangulatú Ákos és Zorán feldolgozások mellett 4 saját dal is felcsendül, köztük a turné címadó dala, az Ismerj meg újra, amely már bárki számára elérhető a youtubeon. Hallgassatok bele, hogy ízelítőt kapjatok a készülő lemezből és természetesen a nagykoncertből!
 
 
 
Egy kis ízelítő a Képmás zenekar 2009-2010-es közel 30 helyszínes Akusztikus turnéjának zárásaként megrendezésre kerülő két felvonásos Évadzáró koncertjéből: