Új lehetőség a munkaerő egynapos képzésére

 

Egyre inkább csökken a vállalkozások szerepvállalása dolgozóik fejlesztésében, így ezzel együtt az alkalmazottak szükségszerű képzési támogatásának mértéke is. 

A hatékonyság növelését, a piacon elfoglalt pozíció megőrzését a munkaerő fejlesztése garantálhatná, azonban a többnapos képzések nagyobb költséget jelentenek, több kieső munkabért, amit nem engedhetnek meg maguknak a hazai cégek. Az Egynapos Programsorozat megoldást jelenthet a humánerőforrás képzésére, hiszen rövid idő alatt is magasabb szintű tudásanyag megszerzését biztosítja.

 
Továbbra is lehetőségük nyílik a hazai vállalkozásoknak, hogy akár teljes létszámmal is részt vegyenek azon a kompetenciafejlesztő programsorozaton, amely egy nap alatt olyan ismereteket és tudást ad a résztvevőknek, amelyek biztosan beépíthetőek a mindennapi munkavégzésbe, munkakörtől függetlenül. Az Egynapos Programsorozat szakemberek vezetésével olyan témákat érint, mint A sztenderdizálás forradalma, A szervezeti identitás – munkatárs és munkaszervezet összhangja, a Brainstorming technikák vagy éppen az Érveléstechnika a gyakorlatban. Az egy nap alatt megszerezhető kompetenciák a hatékony szervezeti működést támogatják, a már rendelkezésre álló eszközökkel. 
 
További információk: www.egynaposok.hu