Secondary menu


Kiemelt cikkek

A Nyíregyházi Kutyaklub idei első találkozója

Pünkösdkor, 2018.május 20-án találkoznak először a nyíregyházi kutyások, méghozzá a MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete kiképzőpályáján.

Hulladékszállítás Pünkösdkor Nyíregyházán

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2018. május 21. napján (Pünkösd hétfőn), a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik.
 

Fiókaköszöntő odúles a nyíregyházi Sóstói-erdőben

Az E-misszió Egyesület 2018 május 5-én, szombaton délelőtt madárfióka- odúlesre várja az érdeklődőket a Sóstói-erdőbe. Az Egyesület munkatársai mindenkit szívesen látnak, akit érdekelnek a mogyorós pelék és az erdő madárvilága, és szívesen segíti a természetvédelmi tevékenységeket. Indulás 9:00-kor az Erdei Tornapályától.

Változik a parkolás rendje május 1-től

2018. május 1-től változik a parkolási rend azokon a túlterhelt, jellemzően fizetős zónák mellett található belvárosi területeken, ahol a nagy számú parkoló autó szinte ellehetetleníti az ott élők közlekedését, és normális életvitelét. A szabályozás szerint azokon a területeken fizetőssé tehető a parkolás, ahol a telítettség meghaladja a 70%-ot. A hatásvizsgálatok szerint a jelenleg bevont utcák mindegyikében jelentősen meghaladja a parkoló autók száma a küszöbértéket. Egyes területeken eléri a 98%-os szintet.

A Szabadtéri Színpad nyár végén nyílik!

Ma jelentették be, hogy 2018. augusztus 18-án Szente Vajk rendezésében a Meseautó című zenés vígjátékkal nyitja meg kapuit a teljesen megújult nyíregyházi Szabadtéri Színpad a Benczúr Gyula téren.

Kutyakiállítást rendeznek Nyíregyházán

A TESE (Tiszántúli Ebtenyésztők Sportegyesülete) Országos  CAC-Kutyakiállítást rendez minden fajta részére (Fajtanélküli, El nem ismert és Hobbi Kategória is!) Nyíregyházán 2018. április 22 - én, vasárnap a Guido Lovasparkban.


Galériák

A balek (A HÜLYÉJE) Nyíregyházán

A balek (A HÜLYÉJE) Nyíregyházán 2018. április 28-án mutatták be a nyíregyházi Móricz zsigmond Színház Nagyszínpadán Georges Feydeau vígjátékát. A darab nyíregyházi bemutatója Závada Péter friss humorú, kortárs szemléletű szövegváltozata alapján készült. Magukon (is) nevetni tudó felnőtteknek bátran ajánljuk ezt a különleges előadást.

Don Carlos a nyíregyházi színházban

Don Carlos a nyíregyházi színházban A Móricz Zsigmond Színházban 2018. március 10-én szombaton a Nagyszínpadon mutatták be Szabó Máté rendezésében Friedrich Schiller DON CARLOS című drámáját.

Egészségügyi szűrések a NyírPlázában

Egészségügyi szűrések a NyírPlázában A Vese Világnapja jegyében március 9-én Egészségnapot rendeztek Nyíreyázán. A NyírPlázában megrendezett eseményen résztvevő szervezetek segítségével megmérhettük vérnyomásunkat, vércukorszintünket, testzsírunk mértékét, tüdőnk teljesítményét, C-vitaminszintünket is.

Felfüggesztve - Perme fotókiállítása

Felfüggesztve - Perme fotókiállítása Dohos Ferenc, vagy ahogy a legtöbben ismerik Nyíregyházán, PERME első fotókiállítása nyílt meg 2018. január 25-én a Mustárházban. Perme évtizedek óta amatőr fotósként örökíti meg Nyíregyháza és környéke eseményeit, követi a város fejlődését. 2005 óta blogot vezet Perme Képeskönyve címmel, ahol több ezer fotóval színesíti írásait. A "Felfüggesztve" című tárlat még egy hónapig lesz megtekinthető!

Űrbéli LEGO építés Nyíregyházán

Űrbéli LEGO építés Nyíregyházán Mintegy 400 diák vett részt azon a közösségi programon, amelyet a nyíregyházi LEGO gyár szervezésében, a Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban működő tekerd! csoport részvételével rendeztek meg szerdán Build the Space címmel. A gyerekek nem csak feladatokat oldottak meg és játszottak a nap során, hanem mindeközben az űrkutatással kapcsolatos ismereteiket is gyarapíthatták.

DIÓTÖRŐ HERCEG a nyíregyházi színházban

DIÓTÖRŐ HERCEG a nyíregyházi színházban 2017. október 13-án mutatták be Olt Tamás rendezésében a Diótörő herceg című mesejátékot a Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpadán.

Megújul a Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár Nyíregyházán

2013. január 19-20-án immár 15. alkalommal kerül megrendezésre Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban a Romantika Esküvői Kiállítás és Vásár. 

 

 

A rendezvények rendezvénye ebben az évben a party jegyében kerül megrendezésre. Nemcsak az esküvőre készülő látogatókat és kiállítókat várunk. A kiállítóknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy az esküvőn túlmutató szolgáltatásaikat is megmutathassák.

A jubileum jegyében számos újdonság várja az esküvőre, rendezvényekre készülőket. A kor elvárásainak megfelelően a kiállítás arculata teljes egészében megújul és egy olyan új megjelenéssel várjuk a látogatókat, mely az esküvői kiállítások terén egyedi és különleges. Számos kísérőrendezvény gazdagítja a jublieumi kiállítás programját a már jól megszokott zenekari bemutatókon, tombolasorsolásokon és színpadi programokon kivül.

 
A CSALÁDALAPÍTÁS JEGYÉBEN
 
A jubileumi kiállítás kapcsán szeretnénk felhívni a figyelmet a házasságkötések és a családban élés fontosságára. Pályázatokkal, játékokkal és az ifjú párokat segítő ingyenes tanácsadásokkal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, miért is jó családban élni minél szélesebb társadalmi réteget elérve, minél több korosztályt megmozgatva.
 
 
A belépés a párok részére ingyenes, vendégeiket meghívjuk egy pohár pezsgőre! A házasságukat megerősítők között kisorsolunk a Lifestyle**** Mátra Hotelben egy hosszú hétvégét a Quaestor Utazási Iroda jóvoltából.
 
Jelentkezés és további információk a http://www.rendezvenycentrum.com/eskuvői-kiallitas/jatek.html oldalon. 
 
AKIK ESKÜVŐJÜKRE KÉSZÜLNEK 
 
A kiállítás ingyenes tancsadással segíti az esküvők szervezését! 
 
A Rendezvény Centrum facebook oldalára várjuk az esküvőjükre készülő ifjú párok fotóját. Az a pár, akinek a legtöbb ismerőse like-olta a fotót és a Rendezvény Centrum oldalát egy 1.000.000 Ft összértékű, a kiállítók által felajánlott nyereményekből álló csomagot kap, melyet a XV. jubliuemi kiállítás kapcsán vasárnap 15 órakor adunk át a szerencsés párnak.  Az első 10 helyezett 2 db kiállításbelépőt kap a szervező Romantika Rendezvény Centrumtól.
 
 
KOROSZTÁLYTÓL FÜGGETLENÜL
 
Bárki beküldheti a családdal, szerelemmel, házasságkötéssel kapcsolatos munkáit (vers, rajz, szobor, báb, zenei anyag, fotó...), melyet a szponzorokból álló független zsűri fog díjazni. Az alkotások a kiállítás előterében kerülnek kiállításra. A kategóriák díjazottjai között a kiállítók által felajánlott nyereményeket sorsoljuk ki.
 
Jegyek elővételben kedvezményesen kaphatóak november 15-től a kiállítást szervező Romantika Rendezvény Centrum irodájában Nyíregyházán az Epreskert u. 5. szám alatt. 
 
 
GYERE 
 
és romantikázz Te is velünk
 
január 19-20-án a Bujtosi Szabadidő Csarnokban!
 
 

Main menu

story | by Dr. Radut