Húsvéti rekordkísérlet Nyíregyházán Piroch Gáborral

2013-ban ismét Nyíregyháza hírnevét öregbítendő egy eddig egyedülálló Magyarországi Rekord felállítását tűzte ki célul a Korzó Nyíregyháza Bevásárlóközpont. A részletes programot alább olvashatják!

 

Helyszín: Korzó „A” épület földszint
 
2013. március 25. (hétfő) 10 órától  felállítjuk a „Korzó Mozaiktojás” elnevezésű magyar rekordot!
 
2.000 darab csokoládétojást rejtünk el a bevásárlóközpont területén, melyet egy térkép segítségével kereshetnek meg a környező oktatási intézményekből érkező gyerekek.
 
Ezeket a tojásokat a felügyelő tanárok összegyűjtik, majd az „A” épület földszinti óriás mozaiktojásnál a nyuszi hoszteszeink segítségével elhelyezik.
 
Az így összegyűjtött 2.000 darab csokoládé tojást egy gyermekjóléti szervezet / segélyszervezet számára ajánljuk fel. Erre a Korzó facebook oldalán lehet szavazni március 14-től 21-ig.
 
A rendezvény csúcspontjaként az utolsó csokitojást a méltán híres hollywoodi kaszkadőr, Piroch Gábor kaszkadőriskolájának nyusziba öltözött növendéke a 3. emeletről leugorva adja át a nyertes egyesület képviselőjének, aki a mozaiktojásba helyezi.
 
A Korzó ajándékaként a résztvevő gyerekekről, csoportokról, osztályokról a helyszínen fotóművészünk közös csoportképet készít Piroch Gáborral.
 
 
 
Programterv:
 
10.00 A rendezvényt megnyitja Kenyeres Anita, a Korzó Bevásárlóközpont centermanagere, Sebestyén István, a Magyar Rekordok regisztrátora valamint Piroch Gábor kaszkadőrszakértő.
 
10.10 A gyerekek megkeresik és összegyűjtik az elrejtett tojásokat
 
10.45 A szavazás eredményének kihirdetése
 
kb.: 11:00 A kaszkadőr nyuszi leugrik és az utolsó tojást a nyertes egyesület vezetőjének átadja, aki ezzel befejezi a mozaiktojást.
 
 
Közben Piroch Gábor dedikálja könyvét, melyből egy könyvcsomagot felajánl a nyíregyházi Móricz Zsigmond könyvtár számára is.
 
A mozaiktojáshoz a csokoládétojásokat a Spar Magyarország Kft. biztosította.
 
Az iskolások, csoportok részvételét Nobilis ajándékcsomaggal köszönjük meg.