Ismét Nyitott Városháza Nyíregyházán

Szeptember 21-22-én megnyílnak a Városháza kapui az érdeklődő nagyközönség előtt. Nyíregyháza idén újból csatlakozott a Kulturális Örökség Napjai rendezvényhez, így 2013-ban is folytatjuk a „Nyitott Városháza” programot.

 
A két napos program célja, hogy a városlakók és a turisták ingyenes tárlatvezetéssel megismerjék a Városháza történetét, a hivatal impozáns épületét, azokat a helyiségeket, ahová a mindennapos ügyintézés során nem juthatnak be.
 
Regisztráljanak és ismerjék meg a Város Házát!
Talán sokaknak vonzó lehet, hogy a látogatók a díszteremben beülhetnek a képviselők székeibe és próbaszavazáson vehetnek részt, vagy a polgármester hivatali helyiségében – ahová hétköznap csak a munkatársak, a tárgyalópartnerek és a vendégek léphetnek be – helyet foglalhatnak a polgármesteri székben, sőt még egy ott készült emlékfotót is hazavihetnek.
 
A Dr. Kovács Ferenc polgármester, Kósa Tímea és Jászai Menyhért alpolgármesterek, valamint Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző ingyenes tárlatvezetéssel várja az érdeklődőket az alábbi időpontokban:
 
Szeptember 21-én szombaton: 10.00, 11.30, 13.00, 14.30 óra
Szeptember 22-én vasárnap: 10.00 óra
 
A tárlatvezetéseken előzetes regisztráció alapján lehet részt venni. Jelentkezés szeptember 2-től: a regisztracio@nyiregyhaza.hu e-mail címen, vagy munkaidőben a 42/524-507 telefonszámon lehetséges.
 
Az egyes csoportok maximalizált létszáma 25 fő. Nagy érdeklődés esetén további időpontokban is indul tárlatvezetés.
 
Helyszíni regisztráció a Városháza főbejáratánál szeptember 21-én (szombaton) 9 órától lehetséges. A kerekesszékkel érkezők fogadása megoldott.