Pályázatot hirdet a nyíregyházi színház

PÁLYÁZATOT HIRDETÜNK  középiskolásoknak „Hogyan látod magad 25 év múlva?” címmel. ÉS PÁLYÁZATOT HIRDETÜNK néhány éve már nem középiskolásoknak „Hogyan jöttél rá, ki vagy és mi legyél? Vagy hogyan nem jöttél rá még mindig, hogy ki vagy és mi legyél?” címmel.
 
 
Személyes történetek érdekelnek minket pályaválasztásról, családról, barátokról, szerelmekről.
 
 
Az 5 legjobb pályázat írója a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház vendége lesz a 2014-es Vidor fesztivál idejére. A nyerteseket személyre szabott programmal várja a színház, és természetesen belépőjegyeket is biztosít számukra az előadásokra, rendezvényekre.
 
 
Az 1-3 oldal terjedelmű írásokat folyamatosan fogadjuk szeptember 15-ig.
 
Nem titok: egy előadásra készülünk, „Tűzoltó leszel s katona!” címmel, a pályaválasztás nehézségeiről: diákokról, fiatalokról, szülőkről, tanárokról. Szükségünk is van tehát a történeteitekre, hogy meríthessünk belőlük az előadásban. Nagy kíváncsisággal várjuk őket. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház és a készülő előadás színészei és két rendezője: Novák Eszter és Forgács Péter
 
Az írásokat az im@moriczszinhaz.hu email-címre vagy 4400 Nyíregyháza, Bessenyei tér 13. postai címre várjuk névvel vagy jeligével.
 
 
Az eredményt szeptember 15. után a színház honlapján tesszük közzé.