Díjazták a Mustárházat

A Mustárház „Hang-adó” projektje elnyerte a Fiatalok Lendületben Program (FLP) elmúlt 7 évének „legkreatívabb projektje” díját. 
 
 
Az ünnepélyes díjátadó keretében az elismerő oklevelet és az ajándékot hétvégén Budapesten az EVS live! 2013 rendezvény keretein belül vette át a Mustárház képviselője Kiss Norbert ifjúságért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkártól.
Háttér információ a számok tükrében: Az FLP egy 7 éves periódust ölel fel, ahol nagyjából 20 millió eurót (6 milliárd forintot) fordítottak különböző ifjúsági projektekre, kezdeményezésekre, programokra Magyarországon.
 
1300 projekt közül előzetesen 14-et választott ki egy szakmai zsűri, amelybe a Mustárház Mustár Rádió kezdeményezése is bekerült. Ezek közül a legmagasabb pontszámmal nyerte el a kezdeményezés  a  „legkreatívabb projektért” járó elismerést.
Az egész napos rendezvény alatt a Mustárházat üzemeltető Kulturális Életért Közhasznú Egyesület valamint a Mustár Rádió munkatársai a civil börzén ismertető anyagokkal mutatták be tevékenységeiket és készítettek riportokat a díjazottakkal, résztvevőkkel.