Fél áron a Nyíregyházi Állatparkba!

Az Uniós Fejlesztések nyílt napja alkalmából 2014. március 2-án a Nyíregyházi Állatpark létesítményeit, s az itt élő 5000 állatot tekinthetik meg a látogatók 35 hektárnyi területen.
 
 
Magyarország 2004-es uniós csatlakozása óta több tízezer beruházás, fejlesztés valósult meg az országban. A hatalmas szám ellenére a lakosság az uniós fejlesztésekről mégis szinte kizárólag a híradásokból értesül. 2013-ban indult útjára az évente legalább egy alkalommal megrendezésre kerülő Uniós Fejlesztések nyílt napja programsorozat, hogy a lakosság megértse: az uniós támogatások, a fejlesztések nem elvont fogalmak, hanem konkrét, megvalósult beruházásokat jelentenek. A rendezvények mindenki számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy saját élményeket, tapasztalatokat szerezzenek. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, idén már nem egy napon, hanem március négy hétvégéjén országszerte több mint 50 helyszínen tekinthetik meg a látogatók az elért sikereket.
 
Nyíregyházán az Állatpark március 2-án 50%-os kedvezményt biztosít minden jegytípusból  09.00-12.00 között, így aki kíváncsi arra hogyan kezdik a  tavaszt a park lakói, most kedvezményesen megnézheti. Ezen a napon különleges ingyenes program várják az érdeklődőket. Szerencsekerék játék Rákóczi Ferenccel a Class Fm műsorvezetőjével, a Trópusi házban arcfestés és emlékfotó készül mindazokkal akik ellátogatnak ezen a napon a Nyíregyházi Zoo-ba.  
 
 
A nyílt nap során az alábbi ingyenes programok várják a látogatókat:
 
- bluebox fotózás a Trópusi házban 
- lufihajtogató bohóc
- arcfestés a Trópusi házban
- 10 és 15 óra között óránként szerencsekerék játék a Class FM vezető reggeli műsorának műsorvezetőjével Rákóczi Ferivel, értékes nyereményekkel