Szerető női sikolyok

Nem tévedés kérem, tényleg van szerető sikoly. Ezt hallhatták, láthatták mindazok a szimpatizáló, együtt érző, eleget tenni akaró, megszólításra, illetve felszólításra eleget tevő személyek, akik 27.- én részt vettek a nyíregyházi Vikár Sándor zenei iskola az „Együtt Veled Neked” Alapítvány előadói estjén.

 

Az alapítványnak nem ez volt az első előadói estje. De mégis azt kell, hogy mondjam – sőt, dicsekednék is vele -, ez az este más volt.

Az, hogy a Móricz Zsigmond Színház fellépő színészei közül Kuthy Patrícia, Illyés Ákos és Illyés Péter szinte már az alapítványnál „családtagnak” számít, az bizonyítja a gyerekek ölelő kezei, amikor az Illyés grupp átlépi az alapítvány „küszöbét”! 

 

 

  

 

A résztvevő vendégek tapasztalhatták, hogy a fellépő színészek szinte „játékosan”, humorosan beleolvasztják a műsorukba őket. Oly annyira, hogy bizony-bizony tényleg elhangzottak azok a szerető női sikolyok, ami nemcsak a megelégedés jele volt. A meglepetés színész barátok között ott volt Csáki Edina, Kiss Csinszka Flóra, Horváth-Sebestyén Sándor, Jenei Judit, Balogh Gábor, Gulácsi Tamás. Edinával és Flórával, a közönség idővel szerintem találkozni fog a Színház falai között. Ők nemsokára végezni fognak Nagykállóban drámai szakon.

 

  

 

Dankó Andrásné Zsóka szeretné megköszönni mindazoknak akik „segítő kezet” nyújtottak - és továbbra is nyújtani fognak -, hogy az alapítvány fennmaradjon – fennmaradhasson –, hogy a fiatalok életminőségét, színvonalát elősegítik-elősegíthetik!

 

 

Hajzer Andy