Siker a 4. Úszó Alkalmatlanságok és Bogrács Tóparty

A HVDSZ 2000 Szakszervezet – annak fennállásának több mint 60 éve során – először szállt vízre és versenyre a 2014. július 26-án (szombaton) megrendezésre kerülő nyíregyháza-sóstófürdői 4. Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője és Tóparty Bogrács- partyn.
 
 
A Húzzad Vonja Dugjad S(Z)üllyed fantázianevű hajó lelkes csapata reményekkel tele, de a realitás talaján maradva szállt vízre a sárkányhajó versenyeken már rutinos páros ellen. A csapattagok – Busák Tamás, Fekete Zoltán, Mikós Attila, Takács József – az első kört követően búcsút intettek a versenynek.
 
A Bogrács Partyn, ahol kizárólag tagjainknak, azok családtagjainak kínáltuk az ételt, Ballai Gábor, a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkavállalója és alapszervezetünk tagja készített el a híres szatmári csülök pörköltöt. Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több és a magyar embernek magyar ízre áll a szája, úgyhogy a hagyományos magyar csülökpörkölt ezúttal diadalmaskodott a különleges és ízletes ételek felett!
 
A HVDSZ 2000 alapszervezetei több mint 10 éve sikeresen működnek a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonában álló településüzemeltetési Társaságoknál, amely köszönhető annak is, hogy a vezetői mindig szem előtt tartották és tartják a mai napig a munkavállalók érdekeit. Az évek hosszú munkájának köszönhetően ma már több mint 700 nyíregyházi munkavállaló képezi alapszervezeteink tagságát (THG Kft., NYÍRVV Nonprofit Kft., Start Rehab Nonprofit Kft., stb.).
 
Több alkalmazottnak tudtunk már eddig is segítséget nyújtani, mint például nem egyszer sajnos családtag halálozása esetén pénzügyi támogatást nyújtottunk, betegség esetén egyszeri önsegélyt biztosítottunk vagy lehetővé tettük, hogy a munkavállalók családtagjukkal együtt el tudjanak tölteni néhány napot szabadságuk ideje alatt az ország több helyszínén (Bükkszék, Siófok, stb.).